Killer look: Angelina Jolie zasenila sve u Gucci haljini

Foto: Profimedia

18. 11. 2014.

Prefinjena haljina golih ramena od crno-sive čipke izgledala je kao salivena na vitkom telu holivudske glumice..

Da nam početak nedelje bude više nego zanimljiv, potrudio se najpopularniji holivudski par na svetu, Jolie-Pitt koji ovih dana boravi u Australiji, tačnije u Sidneju u kom je sinoć održana premijera najnovijeg filma u režiji Angeline Jolie, Unbroken.

Producentkinja, borac za ljudska prava, glumica, filantrop, majka i supruga (Angie, stvarno?) a od pre tri godine i rediteljka, Angelina je ofkros blistala na premijeri Unbrokena u čipkanoj, sofisticiranoj kreaciji italijanske modne kuće Gucci.   

Glumica koju smo u poslednje vreme viđali isključivo u crnim toaletama, konačno je odlučila da unese malu promenu u svoj red carpet stil, pa iako je i dalje daleko od jarkih, vedrih boja, prefinjena čipka na uzanoj beličastosivkastoj haljini sa korsetom u gornjem delu i diskretnim šlepom, zadovoljila je našu želju da Angie vidimo u nečemu drugačijem.

Ljupka, niska punđa sklonila je kosu s lica prelepe Angie koja se opredelila za minimalni make up, izgledajući krajnje sveže i prirodno. Baš onako kako volimo da je vidimo.

Brad Pitt je takođe bio prisutan na premijeri, na kojoj se iz petnih žila trudio da nam pokaže venčani prsten koji je svima poručivao: "Ja sam oženjen njom, ako ste kojim slučajem to zaboravili..."

Unbroken je adaptacija bestselera mlade književnice Laure Hillenbrand 'Seabiscuit: An American Legend', i prati priču o Louisu Zamperiniju, poručniku Oružanih snaga za vreme Drugog svetskog rata.

Taj ratni heroj pristupa vojsci posle učešća na Olimpijskim igrama u Berlinu 1936. godine. Scenario za film potpisuju braća Coen i William Nicholson, a film će se na redovnom bioskopskom repertoaru naći pred kraj godine širom sveta.


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...