Dvadeset i pet godina! Ovo je staž za respect!

Skoro pa tri decenije dug je staž jedne od najfotogeničnijih i najpoznatijih manekenki u istoriji modelinga, Kate Moss.

Na intimnoj žurci koja je održana u londonskom restoranu 34, videli smo veliki broj poznatih, od pevačice Rite Ore do kreatorke i glumice Sadie Frost.

Naravno, jedna ovakva rođendanska proslava nije mogla da prođe bez mehurića, odnosno šampanjca, kog je slavljenica ispijala iz specijalne čaše. Naime, restoran je u želji da obeleži 25 godina od kada je Mossova uplovila u manekenske vode, modelovao čašu za šampanjac po levoj dojci Kate Moss.

O ovoj više nego čudnoj vesti, pisali smo skoro ali mali podsetnik za sve neupućene: do ove ideje se došlo još početkom avgusta i to što je umetnica Jane McAdam odlučila da modelira čašu za Kate prema njenoj dojci, inspirisana legendom koja tvrdi da je prva čaša za šampanjac ikada napravljena, oblikovana prema levoj dojci Marie Antoinette.

Trenutak kada je Kate – koja se na godišnjici više nego uspešne karijere pojavila u crnom, seksi odelu s belim reverom ispod kog je nosila mrežasti top, nazdravila u sada već slavnoj čašom, postovala je na svoj Instagram profil, poznata britanska novinarka i dobra prijateljica manekenke, legendarna Suzy Menkes.