Holivudska glumica Sarah Jessica Parker i njen alter ego, Carrie Bradshaw imaju bar dve stvari zajedničke: obe su se udale za privlačnog, smeđokosog muškarca i obe su pasionirano in love with shoes (i daa, mnogoo liče!). Zato nas čudi, što još ranije nismo videli ovakvu fotografiju, mada momenat nije mogao da bude bolji. 

Naime, pre neki dan SJP je na Twitteru objavila prilično šik fotografiju na kojoj je odevena u podvrnute farmerice i vuneni sivi kaputić dok sedi na stepenicama koje vode u stan "njene" Carrie u seriji "Sex & The City", gledajući u prekrasne štiklice iz svoje najnovije kolekcije cipela.

"Bio je to dan - ponesi svoje @sjpcollection cipele na posao" napisala je glumica na Twitteru, koja je uspela ovom fotkom da "ubije dve muve": izreklamira nove cipele, ali i film koji svi željno iščekujemo! Mala je marketinški stručnjak!

Obožavatelji su oduševljeno reagovali na ovu fotografiju, zaključivši da je ovo siguran znak da ćemo uskoro gledati treći nastavak filma "Sex & The City".