Kada ste punih dvadedeset godina prisutni u svetu modelinga sa reputacijom jedne od najbolje plaćenih i najpopularnijih modela na svetu, mala je verovatnoća da niste savladali sve, od savršene poze preko besprekornog stila. A kada tome dodate lepotu i vitku liniju koje poseduje brazilska lepotica Lima, onda skoro svaki look mora da bude primećen, zar ne?

Lima (33) definitivno zna kako da izgleda dobro. To je dokazala sinoć na dodeli nagrada za najbolje obučene Njujorčane, koju dodeljuje magazin UsWeekly. Brazilska manekenka je uveličala pomenuti događaj u društvu još 25 glumaca, modela i osoba iz sveta televizije koje su dobile nagradu za stil.

Kao prava zvezda večeri, članica Victoria’s Secret ekipe je blistala u maksi, blago plisiranoj suknji u atraktivnoj kombinaciji plave, ljubičaste, crne i bele boje koju je nadogradila crnom, svilenom bluzom na tanke bretele.

Taman ten, crna kosa skupljena u svilen, elegantan, niski rep i viseće minđuše su komplementirale ovaj stylish look koji je potvrdio da je Lima vatrena Latina kojoj niko ne može da odoli.