Iako još uvek ne možemo da poverujemo da će se večiti holivudski neženja, glumac George Clooney stvarno oženiti, venčanje je još uvek aktuelno, a to znači da su i venčana odela spremna da ih obuku Clooney i njegova divna Amal koja nam je u startu prirasla srcu.

Iako nas daleko više zanima u čijoj i kakvoj venčanici će se pojaviti pred oltarom privlačna advokatica, nije baš da nismo toliko zainteresovani za odelo koje će  režiser, producent i glumac obući. Jer, kada se ženi najpoznatiji neženja na svetu, sve u vezi njega nas zanima!

Prema pisanju britanskog Vogue,  George će svoju lepšu polovinu oženiti stilizovan u besprekorno odelo s potpisom italijanskog dizajnera Giorgia Armania.

Naime,  kompletan tim iz Armani kuće je otputovao iz Milana u vilu koju glumac poseduje na jezeru Como (u kojoj će se par i venčati) ne bi li pripremio odela ne samo za mladoženju nego i za njegove kumove, među kojima će biti i Brad Pitt.

George koji je bio već jednom u braku, sa glumicom Taliom Balsam (od 1989. do 1993.) će se venčati sa Amal početkom septembra.  Mladina venčanica još uvek je pod velom tajne, iako su se pojavile spekulacije da će prelepa Alamudin reći DA u beloj venčanici dominikanskog kreatora Oscara de la Rente.