Miris lipe u Beogradu je neponovljiv. Uvuče se u nozdrve i prati te dok u laganoj haljini osvajaš grad. Zažmuriš i osećaš slobodu, staviš osmeh na lice i raduješ se danu koji će sigurno doneti nešto lepo, neponovljivo... samo za tebe. A zatim laganim koracima kreneš dole, nizbrdo, do Save, do obale koja sa obe strane hvata tvoj dah dok gledaš zalazak sunca ili sediš spokojna na nekom božanstvenom mestu tik uz vodu i uživaš u mirnoj kafi sa dragim bićem.

Beograd je najlepši u proleće jer se budi, žubori, treperi, miriše, otvara dušu za uživanje i duge dane okupane suncem. Beograd je neponovljiv, jer u njemu stanuje najlepša Promenada na svetu. Beograd je najlepši na vodi, tamo gde je životni stil urban, topao, porodičan, živ, nežan, dragocen i napravljen baš po tvojoj meri, po tvom ukusu, za tvoje potrebe i želje.

Beograd ima najlepši pogled na svetu, iz svakog ugla, na nebo i na sunce, na kišni dan i na nebo puno zvezda. Pogled koji ujutru budi dan i koji noću uspavljuje u toplini doma kraj reke.

Beograd ima milion razloga da se u njega zaljubimo i da u njemu živimo. Neki od njih su lepota i evropski stil, hedonizam i praktičnost u jednom kvartu. Belgrade Waterfront je mesto pod nebom za one koji žive stil.

Oivičen nebom, suncem i rekom, božanstvenim sadržajima za solere, mlade, porodice, ovaj kvart budi one poznate leptiriće u stomaku, uzbuđenje i radost od novog iskustva koje nam dolazi u život. Prostrani, sunčani porodični stanovi, sobe koje svaki član porodice može da pretvori u svoj kutak za sanjanje i za ostvarenje tih snova, uređena dvorišta uz svaku zgradu, igrališta koja razigravaju dečiju maštu, vrtić u blizini doma, koji vama znači bolju organizaciju, vašem mališanu beskrajnu zabavu, a svima nekoliko sati više za zajedničku igru - jednostavno su ljubav na prvi pogled. Ljubav prema gradu koji daje najbolje od sebe da bi nam ugodio. I sami nazivi zgrada daju večiti prolećni dašak: BW Magnolija, BW Arcadia, BW Aqua, BW Verde, BW Simfonija

Ako imate posebno istančan ukus, za vas su kreirani ekskluzivni stanovi u najvišoj zgradi u zemlji, impresivnoj Kuli Beograd, gde čuveni njujorški hotelski i rezidencijalni brend St. Regis otvara vrata svojih brendiranih stanova, prvih u Evropi! Sa tog mesta, dobijate Beograd na dlanu, sa kadrovima s prozora kojima bi se poklonio i sam crème de la crème holivudskih filmova.

Kupovinom stana u Belgrade Waterfront-u i to po ceni već od 2.950 EUR po kvadratu sa uračunatim PDV-om, dobijate mnogo više od životnog prostora – dobijate jedinstveni životni stil: prestižne kafiće, prodavnice svetskih brendova, Savski park sa brojnim sportskim i sadržajima za slobodno vreme, dečija igrališta, Galeriju Belgrade i novi simbol grada - Kulu Beograd, arhitektonski maestralnu kompoziciju visoku 168 metara.

U najatraktivnijem gradskom kvartu useljene su četiri zgrade, tokom 2021. godine biće završene još tri, a dinamično je na brojnim gradilištima projekta, gde niču novi stambeni objekti. U ponudi su krediti osmišljeni specijalno za Belgrade Waterfront, pa pozajmicu banke za svoj novi dom možete da dobijete u ranoj fazi izgradnje i to po mesečnoj rati već od 499 evra.   

I tako se vaš život pretvara u čist hedonizam na najlepšoj obali u gradu, gde stanovi nisu samo zidovi, već vaša ekskluzivna utočišta od gužve, stresa, buke, investicija za mesto puno sunca. Investicija u impresivan panoramski pogled je investicija u dobar život - vaš, vaše porodice, budućih generacija… Stanovi Belgrade Waterfront-a otvaraju potpuno novu perspektivu starog gradskog jezgra i centralnih dešavanja, spajajući istorijski deo Beograda sa modernim, dinamičnim rešenjima. Belgrade Waterfront je Beograd pun ljubavi, uživanja i osmeha. Osećaj da živite punim plućima u okruženju kakvo ste oduvek želeli daće vam razlog da zauvek budete zaljubljeni u ovaj grad.