Kao jedan od najvećih izazova današnjice nameće se odgovor na pitanje kako da ostanemo socijalno bliski iako smo fizički na distanci? Ovaj izazov okupirao je naše slobodno vreme, ali ujedno stao na put i svim poslovnim aktivnostima i okupljanjima.

U susret novim okolnostima izašli su mnogi, a korak dalje napravio je i tim hotela Mona Plaza u Beogradu, kreirajući novi koncept organizovanja svih vaših događaja na bezbedan način. Novi koncept, pod nazivom Hibridni virtuelni događaji, daje mogućnost da vaša poslovna okupljanja nikada ne stanu. Seminari, konferencije, sastanci ili radionice – sve je i dalje moguće!

Sa fokusom na bezbednost i poštovanje mera, koncept Hibridnih virtuelnih događaja namenjen je upravo održavanju društvenog kontakta i bliskosti u vremenu koje zahteva fizičku udaljenost. Upotrebom savremene tehnologije i sistema, ovaj koncept omogućavaemitovanje live stream-a sa jedne konkretne fizičke lokacije ka svim učesnicima događaja.

Dok se program održava i snima u jednoj od devet konferencijskih sala uz prilagođenu distancu, live stream se može pratiti sa bilo kog uređaja iz jedne od preostalih osam sala ili bilo kog drugog dela hotela - kako iz restorana uz šolju toplog napitka ili nekog slatkog zalogaja, tako i iz udobnosti vaše sobe.

Na taj način događaj možete ispratiti uz sve propisane mere zaštite, a ujedno ostati povezani u okviru hotela sa svim učesnicima konferencije. Za osveženje i networking tu su kafe pauze, kao i autentični Šonda gastro bar i restoran. Od dodatnih usluga na raspolaganju je green room, odakle je moguće emitovati prenos programa, parking, kabine i sobe sa prevodiocima, kao i mnoge druge pogodnosti koje predstavljaju idealan dodatak svakom događaju.

Kongresno-izložbeni prostorhotela Mona Plaza prostire se na više od 2.000 metara kvadratnih i sadrži multifunkcionalne sale prilagodljive različitim tipovima događaja. Opremljen je najmodernijom tehnologijom, dvosmernom klimatizacijom bez kruženja vazduha kroz zatvoreni sistem, ozvučenjem, kao i rasvetom i brzim internetom.

Kongresni prostor obuhvata devet sala sa prozorima koji pružaju dnevnu svetlost, imaju mogućnost otvaranja i garantuju prijatan i ugodan rad. Sve sale raspoređene su na 2 nivoa.

Ukoliko želite da vaši događaji i poslovni susreti budu organizovani na moderan, inovativan i komforan način, hotel Mona plaza pravo je mesto za vas! Više o konceptu Hibridnih virtuelnih događaja saznajte na video snimku ili u informativnom tekstu na www.monaplaza.com.