Prirodan izgled: Brzo i lako do najboljeg letnjeg beauty izdanja (VIDEO)

Foto: Imaxtree

Koji je vaš make-up izbor za visoke temperature? ELLE ali i beauty majstori ove sezone su najbliži što prirodnijem izgledu...

Leto i šminka?

Pa, teško da ovaj duo ide u paru, posebno na visokim temperaturama kada se sve pa i koža topi na nama. Zato već neko vreme vlada trend da bi tokom leta trebali da korišćenje šminke svedemo na minimum, te pribegnemo toniranim kremama ili puderu u prahu umesto tečnoj verziji, mat ruževima ili balzamima umesto kremastoj teksturi karmina i što manje slojeva na koži. 

Takav trend odgovara tendenciji svih make-up visažista da se forsira prirodan izgled, sa što manje šminke - ili ako je već ima, da se postigne efekat kao da nema ni sloja šminke. Ipak najbitnija stvar u letnjem beauty izgledu je zaštita od sunca.

Drugim rečima, neophodno je da obezbedimo sebi proizvode koje imaju više namena - pod tim mislimo npr. BB kremu koja će prikriti nedostatke na licu, ali koja u sebi već ima zaštitni faktor protiv UV zračenja.

U nastavku pogledajte idealan predlog za jedan lagani letnji make-up koji možete praktikovati vrlo jednostavno same kod kuće, a rezultat je sjajan.  

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...