Šećerna pasta "Cleopatra" za egipatsku depilaciju je 100% prirodni proizvod na bazi šećera, limuna, ekstrakta nevena i aloje vere. Ne sadrži hemikalije, lepkove, veštačke boje ni mirise. Upravo se zbog svog jedinstvenog i blagog sastava preporučuje svima koji žele depilaciju.

Šećerna pasta Cleopatra se jednostavno upotrebljava: nakon razmekšavanja paste u rukama, ona se nanosi na kožu u smeru suprotnom od rasta dlačica i skida u smeru rasta dlačica. Za razliku od voska koji skida površinski sloj kože, pasta radi piling i neguje kožu, te se preporučuje za depilaciju osetljivijih područja tela.

NEVEN štiti, neguje, omekšava, te vlaži i tonira sve tipove kože, dok ALOJA VERA prodire do najdubljeg sloja kože, hrani ga, vlaži i podmlađuje.

Šećerna pasta se ne zagreva, te nema opasnosti od opekotina i preporučuje se osobama koje pate od proširenih vena ili pucanja kapilara. Takođe, šećer je prirodni konzervans i samim tim onemogućen je razvoj bakterija, nema opasnosti od dobijanja infekcija i preporučuje se za  epilaciju intimnih delova tela.