Michael Kors: Pet beauty pravila koje bi svaka žena trebalo da usvoji

foto: Profimedia

Ovaj modni genije zaista zna o čemu priča!

Efekat blago prelanule puti jedan je od zaštitnih znakova čuvenog američkog dizajnera. To je ten njegove muze sa talasima u kosi, koja vozi moćan sportski automobil negde na južnoj pacifičkoj obali ili skija na francuskim Alpima.

Odgovarajući beauty izgled i te kako je važan za Korsa koji ogromnu pažnju u svojim kolekcijama posvećuje aksesoarima. 

Njegova filozofija je vrlo jasna i bazira se kako on kaže na “principu od 360 stepeni”.

“Odgovarajuća kosa, šminka, parfem, sve govori posebnu priču i sve radi zajedno u istoj simbiozi”, objašnja svoj stav dizajner.

Njegovo posmatranje načina na koji kozmetički poroizvodi i aksesoari deluju na izgled žene više je nego interesantan, prvenstveno zato što je u potpunosti tačan.

# Razmišljate o svojoj toaletnoj torbici kao o svetom trojstvu

Michael Kors devojka uvek želi da izgleda sveže, te će shodno sa tim u svojoj kozmetičkoj torbici uvek imati bronzer - koji čini da izgleda zdravije, kao i kvalitetan ruž u neutralnom tonu. Takođe, tu je i obavezan parfem - on je njen svojevrsni potpis, on utiče na njeno raspoloženje. Ovo su njena tri esencijalana sastojka koja uvek nosi sa sobom, bez obzira na to ide li u teretanu, na posao ili izlazi u grad.

# Nek vam šminka na očima uvek bude blago neprecizna

Mislim da postoji nešto posebno u vezi blago razmazane šminke oko očiju. Volim ideju o ostacima šminke u ovom predelu lica, kada je linija ajlajnera blago razmazana. Zato mislim da žene ne trebaju da popravljaju šminke na svaka dva sata. Nanesite je ujutru i jednostavno više ne popravljajte do kraja dana.

A post shared by Michael Kors (@michaelkors) on Nov 24, 2017 at 7:06am PST

# Nosite parfem svuda

Moja devojka se ne plaši da bude konstantno naparfemisana. Nije jedna od onih koja će naprskati miris u žurbi pre no što izađe iz kuće. Igraće se sa njim (u odnosu na to koja situacija je u pitanju naravno). Dovoljno je mudra da zna kako je to jedan od najboljih aksesoara koji može da ponese. Ukoliko ide u teretanu naneće parfem u predelu iza kolena, a ukoliko ide na sastanak ili u klub, staviće parfem na sve pulsne tačke. Ona nije stidljiva.

<div style="position:relative; padding-bottom:56.25%; height:0;">

<iframe src="http://old.adriamedia.tv/embed_player.php?media_id=89699" width=100% height=427 scrolling="no" frameborder="0" style="border:none; background-color:#000; position:absolute; top:0; left:0; width:100%; height:100%;" webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

</div>

Preostali beauty saveti vas čekaju na sledećoj stranici:

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...