Miranda Kerr: 5 beauty pravila kojih se pridržava svaka australijska lepotica

Foto: Instagram/ mirandakerr

Ako su Francuskinje poznate po svojim beauty proizvodina iz apoteke, a Koreanke po svom posebnom režimu lepote u 16 koraka, onda moramo da pomenemo i Australijanke i njihov pristup lepoti.

Prirodne i nekako nežne a prodorne, australijske lepotice važe za opuštene i ležerne dame. Prihvataju sve što je neopterećujuće i dolazi direktno iz prirode te su veliki pobornici organske kozmetike i hrane.

Za razliku od Evropljanki i Amerikanki, Australijanke se zalažu isključivo za prirodan izgled.

To je posvedočila i najlepša manekenka koja dolazi sa ovog kontinenta: "Australijanke se zalažu za zdravu, čistu, svežu kožu i razbarušen izgled kose. Mi prihvatamo prirodnu lepotu i osećamo da je to odraz aktivnog načina života koji diktira često provođenja vremena napolju", rekla je lepotica Miranda Kerr.

Danas kada joj je prilično popunjen kalendar tokom godine poslovnim angažmanima, Miranda priznaje da joj najviše nedostaju plaže. 

"Nedostaje mi more i svež vazduh. Smatram da moramo da moramo da vodimo računa o sebi kako spolja tako i iznutra. Meditacija i aromatična ulja mnogo pomažu u svemu tome."

Kakav stav o lepoti imaju stanovnici Australije, pročitajte na sledećoj strani:

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin