Popularna blogerka Pernille Teisbaek otkriva tajne dobrog izgleda u trudnoći

foto: Instagram/pernilleteisbaek

Jedna od najpoznatijih skandinavskih modnih blogerki koja je postala poznata zahvaljujući svom prirodnom izgledu, ali i minimalističkom stajlingu, otkriva nam kako se neguje i stilizuje tokom trudnoće!

Pernille je otvorila vrata svog (naravno) minimalističkog stana i otkrlia kako uspeva da izgleda sjajno i u poodmakloj trunoći i koja je tajna njenog dobrog izgleda.

Ima ih nekoliko i ni jedna nije manje bitna od druge.

1. Ostanite aktivni

Pre trudnoće redovno sam trčala, ali sam sada počela da praktikujem savet moje babice i počela da vozim sobni bicikl koje bukvalno podržava telo. Svakog jutra vozim sobni bicikl i to nekih 20 - 30 minuta. Do posla takođe idem biciklom, što je otprilike deset minuta vožnje. Vikendom se takođe trudim da vozim bicikl. Dakle, ne samo da ostajem aktivna i odrđavam svoj kardio sistem, što je vrlo važno zbogsamog porođaja, već takođe nemam ni problema sa zadržavanjem vode u organizmu i oticanjem. Moji zglobovi i stopala nisu ni najamnje natekli, a to je redovna pojava u  poodmakloj trudnoći.

2. Prigrlite ugljene hidrate

U početku nisam mogla da jedem mnogo povrća, jer je izazivalo mučnine. Nakon tri meseca više nisam imala problema sa tim i mogla sam ponovo da se vratim svom uobičajenom režimu ishrane. Međutim, moje telo je praktično vrištalo za ugljenim hidratima, koje ranije nisam jela. Omiljena mi je ovsena kaša sa malo cimeta i meda, nju jedem za doručak. Daje mi zaista mnogo enrgije. Uvek sa sobom nosim kesicu usoljenih badema ili bademe i suvo grožđe, ne bi li na kraju dana podigla nivo energije. U suprotnom jela bih sve što mi se nađe pod rukom.

foto: Instagram/pernilleteisbaek

3. Probajte moderne wellness tehnike

Joga za trudnice? Da, ali toliko je novih različitih tehnika koje vama i vašoj bebi mogu pomoći da se osećate bolje i da uradite nešto korisno za svoje zdravlje. U samom početku trudnoće radila sam refleksologiju, kako bih bila sigurna da beba dobija sve ono što treba. Ova tehnika podiže imuni sistem i pomaže bebi pri cirkulaciji. Tu je i kranio-sakralna tehnika koja mi je najviše pomogla pri otklčanjanju stresa, nju praktikujem jednom mesečno. 

4. Otkrijte svet organske kozmetike

Koristim anti-age serum opd imenom Rudolph, u pitanju je danski brend koji proizvodi organsku kozmetiku. Tu si i botoks masaže koje takođe praktikujem u jednom salonu koji zagovara prirodnu vrstu kozmetike. Nakon tretmana masaže na lice mi nanose masku koja čini da moja koža sija kada dođem gući, a sve bore su zaglađene.

foto: Instagram/pernilleteisbaek

5. Neka vaš stil bude udoban

Oversized trend koji smo u poslednje vreme viđali, pogotovo kod čuvenih brendova kao što su Vetements Balenciaga, zaista mi odgovara u ovom stanju. Možete nositi nešto zaista komforno u čemu možete biti čitav dan i stilizovati recimo sa parom udobnih salonki. To je takođe oduvek i bio moj pristup: kombinacija nečeg casual sa onim što je manje casual.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...