Stara tehnika i to par stotina godina, ali novo ruho! 

Čuveni francuski manikir sada možete nositi u toliko varijacija, a ni jedna ne mora biti dosadna i do sada viđena toliko puta. Baš naprotiv.

Uz pomoć akrilnih boja i gelova, koji se danas podrazumevaju u svakom kozmetičkom salonu sa odeljenjem za negu noktiju, vaši prsti mogu savršeno da predstavljaju vas ili vaš stil.

Beli vrhovi noktiju i linija u nude nijansi su suptilan način osvežite svoj french, dok je nešto upečatljiviji onaj sa sitnim crtežima cvetića (ili čega god izaberete) preko njega.

Odlično izgledaju i kombinacije sa kvadratićima i linijama a la Mondrian, ali i one koje uopšte ne podrazumevaju beli gel na na gornjem delu nokta. 

Za elegantnije varijante umesto belog gela, birajte bež i krem tonove, a uzmite u obzir i crnu koja izgleda posebno šik ukoliko je sa njom urađen samo gronji deo noktiju to jest french.

Eksperimentišete sa bojom: gornnji deo u beloj, a donji ili nokatna ploča u nežno roze nijansi sa mikro detaljima na samom dnu. Isto možete primeniti i sa dve kontrastne boje za intenzivniji efekat. Tu je i obmre tehnika koja podrazumeva blago pretapanje boja jedne u drugu, idelana ukoliko kombinujete belu i nud nijansu.

Pogledajte našu galeriju i inspirišite se.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija

Elegenatni, uredni, bezvremenski, nokti sa french metodom manikira i dalje su popularni, ali to nikako nisu oni klasični koji podrazumevaju zaobljenu belu liniju na vrhovima noktiju. Iz sveta nail arta stižu nam nove tehnike koje ostavljaju potpuno novi efekat.