Fatalni Ian Somerhalder  je podelio sa svojim fanovima na Facebooku, slike i teaser video njegove “fantastične“ Azzaro Pour Homme kampanje za parfem.

Ovo je debitantska kampanja za neki parfem popularnog Iana kog je proslavila uloga vampira Damona Salvatorea u hit seriji The Vampire Diaries.

"I... evo je! Konačno mogu da vam otkrijem mali deo kampanje koja je ispala više nego savršena..., i koja je za mene predstavljala neevrovatno iskustvo! Ispratite moje avanture kroz set slika fotografisanih na jezeru Como pored prelepe Ane Beatriz Barros. @Azzaro_Official Pour Homme #AzzaroPourHomme Hvala vam!"

Luskuzni francuski brend nije stvarno mogao bolju partnerku da izabere tajanstvenom i fatalnom Ianu. Zanosna brazilska manekenka koja se proslavila kao devojka sa naslovnice Swimsuit broja slavnog Sports Illustrated magazine i koja je šetala bezbroj puta za Victoria’s Secret je “savršeno“ legla kraj Iana u kampanji koji je ulogu glavnog muškog lica preuzeo od latinskog pevača Enriquea Iglesiasa.

Pa sad, ne znamo šta vi mislite ali nama je Ian daleko zavodljiviji i privlačniji od mlađanog Iglesiasa. A vama?