Svetsko lice moderne ženstvenosti, popularna glumica Sydney Sweeney je novi globalni ambasador vodećeg luksuznog svetskog brenda za negu kose KÉRASTASE. Ona je simbol žene koja može sve. Kao glumicu i producentkinju, njen neosporni talenat i strast doveli su je do lansiranja u prvi plan trendova današnjice.

Sydney je u poslednjih par meseci doživela vrtoglavi uspon na malim ekranima, sa kultnim ulogama u novim hit ostvarenjima Beli lotos (White Lotus) i Euforija (Euphoria). Nenadmašan uspeh obe serije takođe je doveo do njene duple nominacije za Primetime Emmy nagradu iste godine, predstavljajući je kao jednu od najpoželjnijih i najtraženijih glumica na svetu. Glumeći u novim ostvarenjima iz 2024. godine, romantičnoj komediji Bilo ko osim vas (Anyone but you) i akcionom trileru Madame Veb (Madame Web), Sydney se visoko pozicionira kao zvezda današnjice. Jedinstvenim šarmom, Sydney je osvojila srca generacije Z i milenijalaca, time postajući prava ambsadorka brenda Kérastase, simbolišući samopouzdanje u svim aspektima života.

Glumica Sydney Sweeney je nova ambasadorka brenda za negu kose Kerastase
Sydney Sweeney, Ecoute Cherie za Kérastase. 

Privukla me je njena toplina i magnetizam kako na ekranu tako i van njega, za mene je ona zaista neustrašiva. Neustrašiva sa svojom kosom, lepotom i stilom, neustrašiva sa ulogama koje preuzima i neustrašivo predstavljajući sebe sa toliko talenata i interesovanja. Ona se obraća svojim pratiocima sa strašću, fokusom i smislom za humor zbog čega se osećate kao da je odmah poznajete. Ona je žena Kérastase. Ona koja se usuđuje i ona koja prihvata sopstveno putovanje”, Rosa Carriço, globalna predsednica brenda Kérastase.

Ne mogu da verujem da se danas pridružujem porodici Kérastase kao njihov globalni ambasador brenda! Za mene je tako veliko postignuće da budem partner sa tako ikoničnim brendom. Lepota za mene predstavlja slobodu u kreativnosti, mogućnost da budem svoja i da snažno verujem u svoje odluke. Osećam da sve Kérastase kampanje uvek podržavaju ove teme, i naravno da su uvek très très chic. Uzbuđena sam što ću vam tek pokazati šta smo uradili."” , rekla je Sydney Sweeney.