Dobro jutro, prelepa!

Jennifer Lawrence je odlučila da malo odmori od red carpeta i snimi treću za redom Dior kampanju u kojoj izgleda besprekorno sveže, prirodno… prelepo!

Dok mi s nestrpljenjem iščekujemo da vidimo koju je toaletu izabrala za prestižne Oskare, miljenica američke publike izgleda najprirodnije i najsvežije do sada!

Iza objektiva je bio Patrick Demarchelier koji je kod zvezde filma American Hustle naglasio njenu ženstvenu, soft stranu. Make up je bio sveden, minimalana: nude ruž, deblje ali svetle obrve i mrvica smokey eyes senke za sofisticiran, i malo boyish izdanje.    

Glumica je pozirala u modelima iz aktuelne prolećne kolekcije i Miss Dior torbama, a kako prenosi WWD, Dior će uskoro objaviti kratak video koji će prikazati scene iza snimanja, ali i razgovor sa glumicom o njenoj poseti ateljeu slavne kuće u kom je birala svoju Oskar toaletu.  

Ljubavna afera između mlade glumice i Diora je iz dana u dan sve jača pa nas baš zanima koju su haljinu pripremili ljudi oko Rafa Simonsa za njihovu graciju?!