Beauty trend: Obrve Care Delevingne glavni zahtev u estetskoj hirurgiji

Foto: Guliver/Getty Images

28. 01. 2014.

Trend debljih, moćnih obrva apsolutni je hit u svetu estetske hirurgije ako je suditi po poslednjem izveštaju grupacije Cosmetic Surgery Group.

Iako smo ih videli na nekoliko revija najpoznatijih dizajnera današnjice, jake, debele obrve, čini se, najviše je proslavila i još uvek ih proslavlja britanska manekenka Cara Delevingne, jer dame koje dolaze kod estetkog hirurga traže isključivo obrve s Carinim efektom!

Poznata britanska manekenka koja već neko vreme nosi deblje, istaknute obrve inspirisala je mnoge žene da posete estetskog hirurga u želji da im napravi identične Carine moćne, bujne obrve!

Cena ovog zahvata je od 2010. godine porasla za 45 odsto pa sada ukoliko neko želi da dobije bujne obrve mora da plati 1.500 funti! Među ženama koje dolaze sa ovom željom najviše ima onih u tridesetim, i kod većine žena (70 odsto) je primetno da su previše čupale obrve i tako dovele sebe u situaciju da uskoro ostanu bez i jedne dlake!

Postoji neko uverenje da je ovaj trend bio očekivan nakon dugogodišnjeg trenda tankih obrva, koji je bio aktuelan još od devedesetih. Carine moćne braon obrve su postale toliko popularne da su čak dobile profil na društvenoj mreži Twitter koji već sada ima više od 5.000 pratioca! 


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...