Diane Kruger u saradnji sa Chanel-om: Lepota je nešto što se stiče

Diane Kruger, foto: Chanel

02. 08. 2013.

Modna kuća Chanel objavila je prvi od tri najavljena videa u kojima nemačka glumica i manekenka Diane Kruger, inače novo zaštitno lice Chanel linije za negu kože, govori o saradnji sa ovim svetskim brendom.

Sa svojom prirodnom lepotom i elegancijom Diane Kruger jedno je od najupečatljvijih lica u svetu filma - smatraju predstavnici brenda Chanel, koji su upravo iz ovog razloga odlučili da  angažuju Diane da predstavlja njihovu novu liniju za negu kože. Chanel je predstavio prvi od tri najavljena videa kapmanje Where Beauty Begins, u kom Kruger govori o saradnji sa ovim brendom.

“Chanelova elegancija i prefinjenost uvek su me inspirisali”, navodi Kruger, koja je na nedavno održanoj gala večeri u njujorškom muzeju Metropolitan zasenila prisutne pojavivši se u kreaciji upravo ovog brenda.

Ipak, iako uvek besprekornog izgleda, slavna glumica smatra da lepota znači mnogo više od savršene šminke i frizure.

“Verujem da lepota nije površna. Lepota je nešto što se stiče, zavisno od radoznalosti, kulture, određene snage i karaktera”, objašnjava Kruger.

Tridesetsedmogodišnja glumica osvrnula se i na proizvode iz nove Chanelove kolekcije za negu kože:

 “Mislim da Chanel kreira novi pristup nezi kože. To su proizvodi koji su prilagođeni modernim ženama. Chanel je sada na vrhuncu inovacija!”, navodi Kruger.

 


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...