Zvezda filma "X-Men: First Class" pojavila se u nedavno na Screen Actors Guild nagradama sa kratkim pažom i šiškama, frizurom inspirisanom Michelle Pfeiffer u filmu "Scarface" i naravno čuvenom urednicom magazina "Vogue", a na sebi je imala elegantno Elie Saac žensko odelo.

"Probala sam ovo odelo pre nekoliko godina. Dopalo mi se za ovaj događaj, ali ipak nisam bila ta koja će ga nositi. Od tada ga imam na pameti", otkrila je glumica, a o svojoj novoj frizuri kaže: "Evo baš juče, moj stilista je samo odsekao kosu pozadi, napred, stilizovao, skratio šiške... Moja nova frizura je inspisana filmom 'Scarface'. Zapravo, kao da 'Scarface' sreće Annu Wintour".

Australijskoj glumici make-up za ovu priliku radio je čuveni šminker Hung Vannga koji je do sada sarađivao sa mnogim zvezdama kao što su Julianne Moore, Gwyneth Paltrow i Celine Dion. On tvrdi da je težak zadatak uskladiti takvu frizuru i adekvatnu šminku: "Raspravljali smo o kosi i šminkanju i odlučili se za minimalizam, dakle ništa preterano. Prirodno i seksi; Bujni paž za kosu, predivna koža i seksi oči"