Vera Wang, kratorka koja je najpoznatija po svojim vanserijskim venčanicama, potpisala je ugovor o dizajniranju smokinga sa modnom kućom Men's Wearhouse Inc. Iako se još uvek ne znaju detalji ugovora, poznato je da će kolekcija biti pod imenom Vere Wang.

U izradi kolekcije bi trebalo da učestvuje Flow Formalwear, koji takođe proizvodi smokinge za Calvin Klein, Ralph Lauren, Joseph Abboud i Mike 'The Situation' Sorrentino. 

Osim muške kolekcije, Vera Wang će sledeće godine u saradnji sa kozmetičkom kućom Kohl's lansirati i svoju kozmetičku liniju koja će sadžati make-up, preparate za negu kože, proizvode za kupanje i negu tela, kao i beauty akesesoare.

Povodom toga ona je rekla: "Kao deo mog neverovatnog parnterstva sa Kohl's biću u mogućnosti da svim ženama širom Amerike ponudim moju lični režim za negu kože i make-up. To je jedan lagan, moderan i bez mnogo napora pristup lepoti i kreativnosti. Kao i moda, make-up takođe pruža mogućnost transformacije. Make-up može da naglasi, pojača i kreira raspoloženje za bilo koji deo dana ili bilo koju priliku".