Novi imidž nakon raskida sa Orlando Bloomom: Katy Perry predstavila catchy frizuru kojom započinje novo poglavlje u životu!

foto: Profimedia

06. 03. 2017.

Orlando, ko?

California Girl i jedna od najuspešnijih pevačica današnjice Katy Perry nedavno je raskinula vezu sa britanskim glumcem, Orlandom Bloomom. Par se navodno razišao nakon što je pevačica otkrila da Bloom ne želi brak i decu. Glumac iza sebe ima brak sa australijskom manekenkom Mirandom Kerr, sa kojom ima sina Flynna.

Da je svaki raskid nauk i prilika da se okrene novi list u životu dokazala je Katy koja je na iHeartRadio Music Awards nagradama u Los Anđelesu prezentovala svoj novi look, demontrirajući kako je nastavila dalje, okrenuvši novo poglavlje u svom životu.

Zvezda hitova "Fireworks" i "The Roar" je izgledala zanosno i sveže u atraktivnom kombinezonu na jedno rame sa širokim nogavicama. Ipak daleko veću pažnju je privukla njena nova pixie frizura koja nas je podsetila na jedno od najboljih izdanja Scarlett Johansson koja je takođe sa sličnom frizurom "prebolela" Ryana Reynoldsa. 

Pogledajte na sledećoj strani najnoviji look Katy Perry...

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...