Seksi, misterozni Jared Leto u kampanji za Gucci Guilty parfem

foto: Instagram / 30seconds6277

05. 09. 2016.

Spoiler alert: Glumac je nag u kadi sa dve žene...

Možda ste se zaljubili u Jareda još dok je glumio Jordana Catalana u My So Called Life, ili kasnije kada je igrao u hipnotišućem Requiem For a Dream, a možda ste postali njegov najverniji fan tek od skoro kada je zaigrao u letnjem blokbasteru Suicide Squad.

U bilo kom slučaju, jedno je sigurno: Jared nikoga ne ostavlja ravnodušnim. On ima toliko moćnu vizualnu pojavu i toga su svesni i ljudi iz sveta mode koji bi jarko želeli da ga imaju u svojim kampanjama, editorijalima pa i prvom redu. 

Njegova najnovija uloga upravo je vezana za modu, odnosno italijanski brend Gucci i njihov parfem Gucci Guilty za koji je američki glumac snimio kampanju. Leto je nasledio glumca Chrisa Evansa koji je zajedno sa Evan Rachel Wood bio deo poslednje kampanje opojnog parfema.

Kampanju sa Jaredom je režirao Glen Luchford, a za mesto dešavanja je izabrana romantična, misteriozna, barokna Venecija. Pored Letoa u video se pojavljuju i dve manekenke: Julia Hafstrom i Vera Van Erp.

"Trio istražuje i upoznaje se prilikom jedne spore, letnje večeri u raskošnon, dekadentnom apartmanu. Sve vrvi od slobode, seksualnosti i osvajanja ali i direktne asocijacije na trojku koja je odlučila da se zabavi tik pred vašim očima podstaknuta jakim mirisnim notama Guccijevog parfema za žene i muškarce."

A video posted by Gucci (@gucci) on Sep 2, 2016 at 5:06am PDT

 


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...