Lažne tetovaže, oči inspirisane džinsom i Cara Delevingne koja se grči na krovu vintage automobila - ne govorimo o novom filmu u kom je zvezda popularna manekenka, nego o novoj kampanji za kolekciju YSL Beaute za leto 2016!

Kolekcija nazvana Savage Escape izašla je početkom juna i inspirisana je pustinjom, ali i trendom plave senke za oči koju smo viđali bezbroj puta na pistama prošlog septembra tokom Nedelja mode koje su predstavljale kolekcije proleće/leto 2016.

Kampanja, ali i fotografije iz bekstejdža, prikazuju 23-godišnju Delevingne sa zvezdama ove kolekcije: senkama Full Metal Shadows u nijansama Blue Clyde i Bonnie Copper, inspirisanim plavetnilom džinsa i zlatnim odsjajem bakarnih nitni na džepovima. 

foto: YSL

Ako vam se čini da plavu senku može da iznese samo model, razmislite ponovo!

Lloyd Simmonds, kreativni direktor za make-up u YSL Beaute, tvrdi da kao što svako može da izgleda sjajno u džinsu, svako može i da nosi njihove nove nijanse plave. 

Dokaz da plava senka doživljava svoj momenat, nakon što je neko vreme bila gotovo zabranjena, jeste i to što YSL Beaute nisu jedini koji su je predstavili. Kod Jonathana Saundersa prošle godine su modeli nosili gusto nanesen ajlajner boje kobalta, dok su modeli Diane von Furstenberg, među kojima i Lily Aldridge, nosili senke boje tirkiza i morske vode. Prava tropska inspiracija! 

Make-up eksperti iz YSL Beaute uveravaju nas da je stvar u nanošenju, te da će tečna formula njihovih Full Metal Shadows osigurati da izazovete asocijacije na Rio! 

Priredila: Tihana Smiljanić

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija