U saopštenju za medije se navodi da karmin koji TV lice reklamira savršeno odgovara polovima, rasama i starosnim uzrastima.

Može se reći da je ova kampanja revolucionarna ne samo na polju beauty industrije već i po tome što se Mac odlučio da 100 odsto novca od prodaje ide u fond Transgender Initiative kako bi pomogli transrodnim osobama u borbi za prava i normalan život u zajednici.

U ekskluzivnom razgovoru za Huffington Post, Caitlyn je govorila o značenju imena koje karmin nosi: Finally Free - frazi koju ona koristi kada opisuje sebe, dodavši zašto je izabrala baš tu elegantnu nijansu roze boje.

"Želela sam karmin koji će biti univerzalan, koji će odgovarati mnogima i isto vreme biti i karmin koji može da se nosi svaki dan. Nisam htela glamurozni proizvod koji ću nositi samo s vremena na vreme."

Osim Caitlyn Jenner, za brend Mac Cosmetics su radile i druge slavne ličnosti, Elton Johna, Ru Paul i Lady Gaga. Njihov put do slave bio je prožet ličnom borbom i hrabrošću. One nam svima služe kao nepresušni izvor inspiracije i podstiču da se borimo za ono u šta verujemo. 

"Reklo bi se da se i Janner savršeno uklapa u tu sliku. Ovo je samo prva takva kampanja u nizu. Verujemo da će ih biti još puno," rekao je portparol kuće Mac.

Inače, karmin koji Janner reklamira će koštati 17 dolara i moći će da se kupi isključivo u online šopovima od 7 aprila. 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija