Kao i svake sezone, tako i ove, kozmetički noviteti ovog omiljenog i cenovno pristupačnog brenda prate najnovije trendove

CATRICE pozdravlja nove rutine lepote, odgovara na rastuću želju za duševnim mirom - čak i u kupatilu - i omogućava nam da ostanemo verni sebi u pogledu brige o sebi i autentičnosti. I sve to bez žrtvovanja inovativnih formula, svežih boja i uzbudljivih tekstura!

Dva trenda pridružuju se asortimanu: Safe Beauty i Authentic Me.

SAFE BEAUTY

Pouzdanost, transparentnost i čistoća - posebno u nesigurnim vremenima, potrebe poput ovih postale su još važnije za svakog od nas. To se takođe ogleda u proizvodima ovog trenda, jer su dizajnirani da prenesu osećaj bezbrižnosti pojedinca. Sadrže prirodne, visoko efikasne sastojke sa sigurnim formulama, kao i visoko efikasne proizvode. Tačno prema motu: Ne brinite!

Upoznajte nove CATRICE LIFT UP VOLUME & LIFT MASKARE

Volumen se susreće sa efektom podizanja trepavica: Duge i guste trepavice sa vidljivim efektom podizanja koji oduzima dah - za to su stvoreni snovi o trepavicama. A sa novom, veganskom LIFT UP Volume & Lift maskarom, uskoro će se ostvariti. Tehnologija podizanja trepavica daje trepavicama dugotrajno podizanje i impresivno uvijanje samo jednim nanošenjem. Kompleks za negu pirinča i provitamin B5 pruža dodatnu negu trepavica. Maskara je dostupna i u  vodootpornoj verziji. Za efekat podizanja trepavica koji postižete u kozmetičkom salonu!

Nova senzacija za vaše usne ULITMATE STAY WATERFRESH SJAJ ZA USNE  koji daje usnama podsticaj svežine svojim visokim sadržajem vode. Hranljiva i obojena tekstura pruža vlagu, brzo se suši i ne razmazuje se.

To ga čini savršenim saputnikom - čak i pod maskom.

Ultimate Stay Waterfresh sjaj za usne dostupan je u četiri nijanse crvene, narandžaste i ružičaste boje.

Proleće na vašim očima uz PRO LAVENDER BREEZE &  PRO PEACH ORIGIN SLIM  PALETE SENKI ZA OČI 

Ponosni smo što vam predstavljamo: porodica palete senki Pro neprestano raste i raste! Sa dva nova dodatka u najnovijim trendovskim bojama, koji dolaze u visokokvalitetnoj papirnoj ambalaži, lako se može stvoriti profesionalni izgled u udobnosti vašeg doma. Paleta senki Lavender Breeze ubeđuje nežnim puderastim tonovima u ljubičastoj i jorgovanoj boji, pa je to „komad“ za jedinstveni pastelni izgled. Paleta senki Peach Origin kombinuje ženstvene nijanse, nežno smeđe i boje breskve, sa intenzivnim plavim i sivim tonovima. Obe palete sadrže 14 visoko pigmentiranih senki sa mat, svetlucavim i metalik efektima.

Ukrotite obrve uz novi 48H POWER STAY GEL ZA OBRVE

#EyebrowsOnFleek – za dva dana. Dugotrajni i vodootporni 48h Power Stay gel za obrve omogućava! Jednom nanesen, održava obrve u savršenom obliku bez kompromisa i stvara sanjive apsolutne obrve. Poseban aplikator olakšava nanošenje i distribuciju proizvoda na obrvama. Profesionalni savet: Za lep izgled češljajte obrve malom četkom odmah nakon nanošenja jedne od tri dostupne nijanse.

Ne zaboravite na nokte i ovoga proljeća nosite STRONGER NAILS STRENGTHENING LAK ZA NOKTE

2 u 1 rešenje za lomljive, mekane nokte! Lakovi za nokte Vegan Stronger Nails ojačavaju nokat uz pomoć mineralnog kompleksa koji sadrži cink, magnezijum, silicijum, gvožđe i bakar. 82 posto potrošača potvrđuje da su im nokti postali čvršći i manje lomljivi već nakon nedelju dana. Evo kako to funkcioniše: Nanesite lak za nokte, nežno ga uklonite nakon tri do četiri dana i nanesite ponovo. Nastavite sa lečenjem najmanje nedelju dana. Asortiman je dostupan u ukupno 7 nijansi, koje sve imaju vrlo visoku pokrivenost, uključujući suptilne i smele boje, tako da će svaki ljubitelj noktiju sigurno pronači svoju savršenu kombinaciju boja i jačanje noktiju.

Kako bi se lak za nokte brže osušio donosima dva rešenja:

EXPRESS QUICK DRY KAPI ZA  BRZO SUŠENJE LAKA ZA NOKTE

Vegan QUICK DRY KAPI su neophodni za bržu rutinu noktiju. Nakon nanošenja laka na svaki nokat, nanesite po jednu kap formule bez silikona kako biste skratili vreme sušenja. Ulja badema, makadamije i kukui oraha neguju kožicu i transformišu manikir u kućno spa iskustvo.

EXPRESS SPRAY ON OSNOVNI PREMAZ 

Ovaj inovativni sprej u visokokvalitetnoj staklenoj bočici podiže manikir na sasvim novi nivo. Evo kako: Jednom prskani na svaki pojedinačni nokat sa udaljenosti od najmanje deset inča, veganski, bistri Express Spray On osnovni premaz se suši za samo 40 sekundi (bez tragova!). Istovremeno neguje nokte i kožicu suncokretovim uljem, vitaminom E i glicerinom. Ne postoji lakši ili brži način da nokte zaštitite od promene boje i pripremite ih za svoju omiljenu boju laka.

AUTHENTIC ME

Autentična, prirodna i samo "ja". S ponosom! Jer mi smo sjajne takve kakve jesmo - i imamo hrabrosti zauzeti se za sebe (i druge!). Šminka može nadahnuti i pomoći da se naglasi naša jedinstvena i prirodna ljepota. Proizvodi iz ovog trenda mogu se koristiti za stvaranje suptilnog "no make-up" izgleda, koristeći prigušene boje, nude tonove i ugodno lagane teksture i transparentnost kako bi poboljšali naše najljepše karakteristike bez skrivanja ili prekrivanja.

Tražite rutinu u jednom koraku za savršenu kožu? Isprobajte ONE STEP SKIN PERFECTOR koji objedinjuje sve što nam treba, a ujedno je i hidratantni primer, nudi visoko kvalitetnu njegu, srednju zaštitu od sunca i nježno nijansiranje - sve u samo jednom proizvodu! Zahvaljujući svojoj laganoj teksturi, One Step Skin Perfector ugađa koži ugodnom udobnošću nošenja i pruža intenzivnu njegu sa svojim sastojkom vitamina C. Nakon nanošenja, sadržani pigmenti praktički se tope s tenom i pojedinačno se prilagođavaju tonu kože - za efekt meke nijanse s laganim pokrivanjem. SPF 20 također štiti lice od UV zraka. Apsolutna ušteda vremena za jutarnju beauty rutinu!

TRUE SKIN MINERALNI PUDER U PRAHU 

Pridošlica True Skin obitelji. Nakon nedavnog dolaska True Skin hidratantnog pudera i True Skin High Cover korektora na beauty stalke, asortiman se sada proširuje True Skin mineralnim puderom u prahu. Super fini, luksuzni svilenkasti puder sa 52 posto mineralnih sastojaka bukvalno se topi u kožu i daje joj prirodno mat izgled. Iako je u ambalaži još uvek blago zatamnjen, puder je na koži proziran i - nanesen preko podloge ili samostalno - stvara efekat mekog fokusa. Puder takođe sadrži hidratantnu hijaluronsku kiselinu i bez silikona i ulja. Zahvaljujući rotirajućem umetku, može se optimalno otvoriti i zatvoriti, tako da je savršen za upotrebu u pokretu, a tačna doza je uvek osigurana.

CHEEK LOVER OIL-INFUSED RUMENILO

Želim - i dobiću! Uz ovo pečeno rumenilo, svaki izgled će sigurno dobiti faktor privlačnosti. Koraljno-breskvasti ton odgovara svim tipovima kože, daje tenu zdrav i svež izgled i čini ga sjajnim sa ultra finim zlatnim blistavim česticama. Istovremeno, uljni kompleks sa hibiskusom neguje kožu.

Fantastična petorka nege usana! POWER FULL 5 RUŽ ZA USNE

Kada krastavac, lubenica, goji bobica, koren đumbira i hijaluronska kiselina spoje svoje moći, to može biti samo nova njega za negu usana Pover Full 5. Hidratantna kombinacija super hrane intenzivno neguje usne ne ostavljajući lepljiv osećaj. Pored toga, Power Full 5 nega za usne nudi doživljaj voćnog mirisa i naglašava prirodnu lepotu usana sa svoje četiri suptilne nijanse.