Šta Elle nosi: Pogledajte kako camel nosi ELLE redakcija

Vanja Milićević (Stajling: Vanja Milićević i Manda Javorina) foto: Miljana Vuković

Devojke iz naše redakcije tokom zime biraju neutralne nijanse, ali zanimljivu igru postižu izborom modnih detalja i akcentima u boji. Tu možete videti sve: od pastela, preko jarkih boja, do zagasitih tonova... Nikada nam nije dosadno!

Vanja Milićević, stilista

Ako se odlučite za retro momente, učinite ih modernijim tako što ćete odabrati komade u tamnijim bojama, krem kožna jakna kruna je ove kombinacije 

Jelena Karakaš, lifestyle urednica

Plavuše bi trebalo da prestanu da se plaše krem boje, ukoliko je pametno iskombinuju, delovaće nežno, nikako isprano. Rešenje vaših modnih dilema leži u pastelnim nijansama. 

Branislava Kostić, beauty urednica

Oker dugački prsluk jeste džoker u svakoj kombinaciji, u zavisnosti od vašeg raspoloženja on može podići ili umiriti svaku modnu kombinaciju. U ovom slučaju on predstavlja savršen balans haljini. 

Jasmina Avramov, novinar

Da li vam nedostaju školski dani? Ukrojene forme, kao i A linija podsetiće vas kako je to biti odlikaš − savršena inspiracija za radne dane. 

Manda Javorina, glavna i odgovorna urednica

Postoji dobar razlog zašto je kamel džemper klasika. Ne štedite: nećete zažaliti ako ga budete tretirali kao investiciju. Verujte mi.

#ellewearsPratite svakodnevno modne kombinacije na našem Instagramu, a za kompletan uvid u brendove pogledajte print izdanje iz januara, na stranici 46. Svi odevni komadi su dostupni na našem tržištu.   

Priredile: Vanja Milićević i Manda Javorina

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija 


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...