Nedeljni horoskop od 22. do 29. maja 2017.

Vaga

Posao – Retrogradni Jupiter u vašem prvom polju označava želju i inertnost u istom trenutku. Ukoliko prevaziđete pasivnost i krenete u akciju, bićete veoma zadovoljni i ispunjeni. Ali, nemojte da očekujete spektakularne rezultate nego samo ostvarenje postavljenih ciljeva, što nije malo.

Ljubav – Očekujete sigurnost i stabilnost, ali boravak Venere u Ovnu to ne obećava. Verovatno ste pobrkali lončiće, pa pokušavate da se osigurate tamo gde niko nikada nije siguran. Ukoliko očekujete dinamiku i avanturu, toga će biti na pretek.

Zdravlje – Već duže vreme muče vas bubrezi i zadržavanje tečnosti u organizmu. Vreme je da posetite lekara.

Škorpija

Posao – Mars, vaš vladar je problematično aspektovan sa Saturnom i ukazuje da naredni period neće biti nimalo konstruktivan. Naprotiv, gotovo svaka poslovna situacija biće opterećena destruktivnošću. Da biste ovakvu situaciju što lakše prebrodili pokušajte da diplomatskim ponašanjem stvari držite pod kontrolom i nemojte ishitreno reagovati.

Ljubav – Prolazak Merkura kroz znak Bika ukazuje da ćete rešiti sve nesporazume u vezi koji su dovodili do sukoba s partnerom. Slobodne Škorpije očekuje nekoliko interesantnih susreta.

Zdravlje – Osim intenzivnog stresa, koji će biti izražen tokom celog perioda, mogući su problemi sa zglobovima i reumatski bolovi.

Strelac

Posao – Osobe sa kojima bi trebalo da dogovarate nove poslove kao da ne pričaju vašim jezikom. Što se posla tiče, ulazite u period u kojem će mnogi događaji biti protiv, a i teško ćete ugovarati poslove. Ukoliko smireno i temeljno posmatrate probleme, imate veće šanse da ih povoljno rešite.

Ljubav – Koliko god se trudili da smirite nesuglasice, druga strana će forsirati probleme. Zato se jedino potrudite da održite lični mir i da se ne pecate na sukob kao model funkcionisanja veze kod nestabilnih i nezrelih osoba.

Zdravlje – Manji problemi sa vratom, kičmom i bubrezima. Budite veoma oprezni u saobraćaju i čuvajte se povreda i padova.

Jarac

Posao – Aspekti posla su se pretvorili u iščekivanje povoljnog raspleta i održavanje monotone situacije, praćene povećanim redovnim problemima. Sve što je novo dobro proverite koliko zaista može da se ostvari da ne biste rasipali energiju na poslove koji su bez konkretnog osnova.

Ljubav – Stagnacija je osnova emotivnog života u nastupajućem periodu. Kako se bliži kraj nedelje tako se dinamika pojačava, pa je moguće da tokom mladog Meseca dođe do nekih bitnih dešavanja. Period je prilično nestabilan i pazite šta ste naumili.

Zdravlje – Neophodno je prolećno čišćenje organizma od toksina. Vreme je za redovnu kontrolu.

Vodolija

Posao – Očekivanja i realizacija su podeljeni u nedodirljive celine koje se periodično preklope kad to najmanje očekujete. Kako niste u stanju objektivno da posmatrate poslovnu situaciju, promenite ugao gledanja, a situacija nije ni približno tako dramatična kao što mislite.

Ljubav – Emocije se stabilizuju i sve što je ugrožavalo odnose s partnerom ovih dana uspećete da dovedete u red. Polako rešavate nesporazume i probleme iz prethodnog perioda, ali nemojte biti nestrpljivi i odmah otvarati sve što vas muči.

Zdravlje – Prehlade, alergije, infekcije i problemi sa grlom izazvane su oslabljenim imunitetom.

Ribe

Posao – Uprkos tekućim problemima, budite istrajni u poslovima koje ste započeli. Sve promene koje planirate deo su dužeg puta, tako da ne očekujte laka i brza rešenja. Polje finansija je naglašeno, pa bi bilo dobro da se fokusirate na prethodna dešavanja koja niste uspeli da realizujete.

Ljubav – Emotivni odnosi su relativno komplikovani, ali sa tendencijom da se polako srede i da dođe do konkretnih rezultata, pogotovo kod pripadika znaka koji su duže vreme imali nedefinisanu situaciju.

Zdravlje – Vaš najveći problem je preterano nerviranje, zbog čega ovih dana možete imati zdravstvenih neprijatnosti.

izvor: Večernje novosti

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/

‹ Prethodna 2 / 2 

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...