Nedeljni horoskop od 26. februara do 5. marta

Lav 

Posao – Ulazite u period koji je odličan za nove početke, ali pre toga moraćete da raščistite sa starim navikama i osobama koje vas sputavaju. Svo ostali će biti sprečeni retrogradnošću planeta da deluju i da se organizuju na potreban način. Zato iskoristite ovako povoljnu situaciju, jer je pitanje kada će se sledeći pot pojaviti.

Ljubav – Veza sa partnerom je na prekretnici i potrebna je nova energija za njeno obnavljanje ili će doći do razlaza. U ovakvim situacijama ne pomažu mnogo ni inicijativa niti odlučnost, jer je rešenje u rukama sudbine.

Zdravlje – Najveće muke zadaju vam stres i oscilacija krvnog pritiska, što utiče na kardiovaskularne tegobe.

Devica

Posao – Imate utisak da vam ništa ne polazi za rukom. Donekle ste u pravu, jer prelaskom Merkura u Ribe o svemu odlučuju drugi. Nalazite se na nekoj vrsti procene i zavisite od tuđeg mišljenja, pa će biti nezgodno ako počnete da se inatite. Budite pragmatični.

Ljubav – Uz mlad Mesec, prisustvo Merkura u vašem polju partnerstva siguran je znak da se nalazite pred bitnom promenom. Zato pazite da se ne zalećete i menjate neke nepotrebne stvari ili ono što dobro funkcioniše, jer je moguće da će izazvati veći haos nego što mislite.

Zdravlje – Bilo bi poželjno da proverite stanje krvnih sudova i nivo šećera u krvi.

Vaga 

Posao – Imajte uvek na umu da sve što je lepo kratko traje, jer period optimizma nestaće sa retrogradnim kretanjem Venere, vladarem vašeg znaka. S druge strane, Jupiterova retrogradnost u prvom polju onemogućuje kvalitetne poslove. Strpljenje u kombinaciji sa razumom jedini je način da prođete bez velikih posledica.

Ljubav – Mars i Venera se razdvajaju u vašem sedmom polju i uzrokuju problem koji postaje već vrlo vidljiv. U emotivnom životu sve će se vratiti nekoliko koraka unazad, a moguće je da će se pojaviti i osobe iz prošlosti, što će dodatno zakomlikovati situaciju.

Zdravlje – Pojačana depresija utiče da spas tražite u frižideru, što samo pojačava zdravstvene probleme.

Škorpija

Posao – Neke nedostatke i mane trebalo bi što pre da stavite pod kontrolu. One se pre svega odnose na želju da manipulišete ljudima i držite sve konce u svojim rukama. Retrogradni Jupiter u dvanaestom polju ukazuje na preterivanje u svakom pogledu, pa se lako možete zaplesti u nezgodne stvari. U ovom periodu donećete važne poslovne odluke.

Ljubav – Marsovo odvajanje od Venere u slučaju emocija jasan je znak novih i dinamičnih dešavanja. Zato dobro razmislite o vrednosti trenutne veze da je ne biste menjali za nešto nebitno i prolazno.

Zdravlje – Bolovi u grudima mogu biti posledica srčanih smetnji ili problema sa plućima. Smeta vam nerviranje, ali i pušenje.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani ‹ Prethodna 2 / 3 Sledeća ›

KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin