Ovan

Posao

Merkur je posle retrogradnosti ponovo ušao u vaše polje karijere. Bićete zatrpani poslovnim obavezama koje ćete morati da obavite temeljno i uz pomoć saradnika. Mnogi vas kritikuju, ali vi ne odustajete od svoje koncepcije. Očekuju vas nove poslovne ponude.

Ljubav  

Mars i Venera u Ribama stvaraju utisak da najvažnije stvari držite pod kontrolom. Ali, sve češće partner ume da vas iznenadi. Srećom, nema razloga da brinete jer će se uskoro sve tenzije smiriti.

Zdravlje

Pokušajte da poboljšate koncentraciju i podstičete pozitivno raspoloženje.

Bik 

Posao

Nalazite se na početku novog posla koji bi mogao da otvori put ka uspehu. Venera u Ribama, znaku svoje egzaltacije, zajedno sa Marsom naglašava šanse za brze poslovne preokrete. Svi poslovni dogovori i pregovori imaće dozu napetosti koju možete izbeći pomoću trikova, a nikako konfrontacijom.

Ljubav

Ponekad gotovo imperativno ne odustajete od svojih emotivnih namera, čak i kada svi oko vas misle drugačije. Ali, pre svakog poteza dobro razmislite, jer sve ima svoju cenu koju ne treba zanemariti.

Zdravlje

Bitno je da pravilno uskladite misli i osećanja.

Blizanci

Posao

Iako se Merkur, vladar vašeg znaka vratio u normalno kretanje ne razumete se sa okruženjem. Zahtevi koje upućujete bližnjim saradnicima ne nailaze na dobar odjek, ali odlučni ste da ostvarite ono što ste naumili. Predstavnici znaka rođeni u prvoj dekadi nestrpljivo iščekuju novi posao koji bi im omogućio saradnju sa inostranstvom.

Ljubav

Očekujete poziv osobe koja vam je izuzetno draga i sa kojom ćete se dogovoriti o zajedničkom putovanju. S druge strane, položaj Marsa i Venere nagoveštava ljubavnu avanturu.

Zdravlje

Najpotrebnije vam je opuštanje, pa slobodno vreme posvetite psihološkoj relaksaciji.

Rak

Posao

Jasno vam je da u nekim važnim situacijama nemate dovoljan uticaj na razvoj poslovnih događaja. Međutim, kako ova nedelja počinje prisustvom Meseca u Devici postoje rešenja koja iziskuju novi kompromis. Razmena ideja, timski rad i strpljenje uvek donose bolje rezultate i mogućnost napredovanja na poslu.

Ljubav

Merkur je ponovo u vašem sedmom polju, ovog puta u direktnom hodu i vreme je da rešite nedoumice. Trudite se da ostavite utisak da sve funkcioniše dobro, ali duboko u sebi potiskujete neka emotivna strahovanja i zabrinutost.

Zdravlje

Obratite pažnju na snove, jer iskazuju ono što vas opterećuje. Više spavajte.

Na sledećoj strani pogledajte horoskop za ostale znake...

PageBreak

Lav

Posao

Ne želite da bilo ko upravlja vašim poslovnim planovima, a upravo se to događa tokom Merkurovog retrogradnog hoda i sada je vreme da to ispravite. Bićete u situaciji da ostvarite ono što želite, bez obzira na komplikacije koje će vas pratiti i nečije negodovanje.

Ljubav

Ne pristajete na emotivne kompromise koje partner uporno pokušava da vam nametne. Ali, ni sami ne znate na koji način bi trebalo da rešite nesporazume i probleme u vezi, jer je Saturn, vladar vašeg sedmog polja u kvadratu sa Marsom i Venerom.

Zdravlje

Potrudite se da poboljšate psihofizičku kondiciju.

Devica

Posao

Verujete da ste spremni da uđete u novi tim saradnika, ali se bolje raspitajte o čemu se zapravo radi da ne biste bili razočarani. Budite oprezni sa promenama, jer je Merkur, vladar vašeg znaka tek izašao iz retrogradnog hoda i ukazuje da postoji još nerešenih problema.

Ljubav

Partneru ne ostavljate mnogo prostora za slobodan izbor, ali srećom delujete vrlo ubedljivo. Svesno koristite šarm, a nesvesno napadate sve što vam je u okolini i upuštate se u razne kombinacije koje vam donose Venera i Mars u polju partnerstva.

Zdravlje

Više se relaksirajte i bavite sportom.

Vaga

Posao

Kada je Venera, vladar znaka sa Marsom u Ribama imate velika poslovna očekivanja. Ali, usporite sa svim rešavanjima dok je Jupiter u znaku, jer zbog aspekta Saturna sve bi trebalo raditi sporite i temeljnije. Ovih dana dobićete dve, podjednako privlačne poslovne ponude.

Ljubav

Podsticaj koji imate zbog bliskog odnosa Venere i Marsa i dalje raste. Zadovoljstvo koje osećate može da vas ispuni pozitivnom energijom. Uživajte u bliskom društvu i nemojte olako ulaziti u nove izazove.

Zdravlje

Potreban vam je pozitivan podsticaj da biste smanjili stres i tako poboljšali zdravlje.

Škorpija

Posao

Potrudite se da dobijete mogućnost na poslu u kojoj će vaše sposobnosti moći da dođu do punog izražaja, ali ipak budite oprezni. Osećate se sjajno u društvu onih koji podstiču vaše ambicije ili vam pomažu da ih najlakše ostvarite.

Ljubav

Izbegavajte emotivne kontraste u reakcijama, jer zbunjujete partnera čestim promenama u mišljenju i ponašanju. Teško je pratiti vaš ritam, pogotovo kada se zanesete. Nekome je veoma stalo da se s vama pomiri, a vi kao da toga niste svesni.

Zdravlje

Pozitivno okruženje najviše utiče na vaše raspoloženje.

Na sledećoj strani pogledajte horoskop za preostale znake...

PageBreak

Strelac

Posao

Saturn u vašem znaku usporava sva dešavanja što je dobro dok je Mars u četvrtom-ugaonom polju, jer bi se svako ubrzanje okrenulo protiv vas. Osećate se dobro u društvu dugogodišnjih saradnika.

Ljubav

Čini vam se da partner nema dovoljno razumevanja za vaše emotivne potrebe. Uz to, Merkur, vladar polja partnerstva tek se vratio u znak u kojem je počeo retrogradnost i tako vas vraća na početak. Bez obzira na sve, nemojte utonuti u melanholično raspoloženje.

Zdravlje

Važno je da se rasteretite suvišnih briga i akumulirate pozitivnu energiju.

Jarac

Posao

Merkur, koji je bio retrogradan u vašem znaku, vratio se u Strelca i ponovo došao kod vas. To znači da bi sve trebalo da procenite više puta pre nego što povučete potez. Vešto koristite sposobnosti u različitim situacijama i ne odustajete od svojih poslovnih vizija. Uspeh je na vašoj strani, sve dok imate jasnu sliku o tome šta i koliko želite da opstvarite.

Ljubav

Spremni ste da učinite gotovo sve za partnera, ali pod uslovom da ne ugrožava vašu uspostavljenu dominaciju i integritet, kao i dobro skrivenu nesigurnost.

Zdravlje

Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Vodolija

Posao

Držite se svojih planova i nemojte olako pristajati na nešto što je prilično neproverena vest, mada izgleda kao sjajan predlog. I dalje vas drži radni elan i spremni ste da uđete u novi posao koji bi poboljšao vašu finansijsku situaciju. Niko vas ne može ubediti da možda grešite kada je reč o poslu za koji nemate dovoljno iskustva.

Ljubav

Već duže vreme ste nezadovoljni, ali niste spremni da rešite nesporazume u vezi. Očekujete više od onoga što partner može ili želi da vam pruži. Neko od vas dvoje preteruje u očekivanjima ili koristi pogrešne izgovore.

Zdravlje

Manje se zamarajte, a više relaksirajte.

Ribe

Posao

Jupiter, vaš vladar i Merkur, njegov dispozitor nalaze se u znacima koji su aspektovani kvadratom, što ukazuje na nerazumevanje sa okolinom ili pogrešne interpretacije vaših ideja. Iako imate značajnu prednost u odnosu na saradnike, budite veoma oprezni i ništa ne prepuštajte slučaju.

Ljubav

Mars i Venera u vašem znaku prave haos. Lako menjate emotivno interesovanje u zavisnosti od raspoloženja ili osoba sa kojima se susrećete.

Zdravlje

Unosite više vitamina i tečnosti.

Izvor: Novosti.rs