Nedeljni horoskop za period od 1. do 8. januara: Vodoliju čeka poslovni dobitak, a Raka poziv od bivšeg partnera

Strelac

Posao

Propuštenu priliku krajem prošle godine ne doživljavajte kao veliki gubitak nego kao dobar podsticaj za buduće poslovne planove, jer se Merkur ponovo vraća u vaše polje novca.

Ljubav

Retrogradni hod vladara polja partnerstva znak je brojnih dešavanja, ali ne bitnih nego sporednih. Budite jako oprezni u komunikaciji, jer neko može izvesti drugačiji zaključak od onog koji želite da ostavite.

Zdravlje

Potrudite se da poboljšate koncentraciju, samozadovoljstvo i sve stimulativne stvari koje jačaju organizam.

Jarac

Posao

Novi poslovni susreti sa poznatim partnerima, koji se vraćaju zajedno sa retrogradnošću Merkura u Jarcu, neće ispuniti vaša očekivanja. Većina kontakata deluje kao veliki podsticaj u daljoj saradnji, ali Merkur u Jarcu donosi zabrinutost zbog novca, zbog čega u gotovo sve aranžmane ulazite sa pola energije.

Ljubav

Emotivni aspekti su utihnuli i, osim rutine, ništa se ne događa. Ne povodite se za idejama koje su označene retrogradnim Merkurom, jer možete poželeti nešto staro, ali ne bi valjalo da se to ostvari.

Zdravlje

Nalazite se u dobroj psihofizičkoj formi.

Vodolija

Posao

Merkur se kreće retrogradno u vašem dvanaestom polju, a to znači da možete biti žrtva intrige, ogovaranja i spletke. Nemojte dopustiti da vas iznervira neko kome to inače lako polazi za rukom. Venera u vašem znaku još koji dan donosi dobre poslovne kontakte, a kasnije i materijalne dobitke.

Ljubav

U emotivnom smislu bolje je da zadržite ono što imate nego da se osvrćete u pravcu ideja retrogradnog Merkura, koje vas samo testiraju koliko ste spremni da zabrljate. Nije vreme za avanture i ishitrene poteze.

Zdravlje

Tokom ovog perioda najviše će vam prijati vitaminska ishrana, kreativna izolacija i odmaranje.

Ribe

Posao 

Očekuje vas poziv za susret sa osobom koju niste dugo videli, što će vas jako zaintrigirati, pogotovo ukoliko se radi o nekome ko vam je već više puta obećavao zajedničku saradnju, ali koja nikada nije ostvarena. U komunikaciji sa saradnicima ponašate se nadmeno, zbog čega ih jako nervirate.

Ljubav

Vladar polja partnerstva u retrogradnom kretanju najavljuje promene, a Mars i Venera, koja za nekoliko dana ulazi u vaš znak pomoći će da se promene i ostvare. Obratite pažnju na neke porodične probleme da ih svojom tvrdoglavošću ne pojačate.

Zdravlje

Manji problemi sa pritiskom i vidom.

Izvor: Novosti.rs

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/

‹ Prethodna 3 / 3 

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...