Nedeljni horoskop za period od 25. decembra 2016. do 1. januara 2017. godine

foto: Profimedia

Pročitajte šta vas čeka u poslednjoj nedelji 2016!

Ovan

Posao – Ulazak Marsa u znak Riba ukazuje na brzu promenu okolnosti i dogovora, pa će mnoge stvari na poslu biti konfuzne. Spremite se da uđete u novi posao koji bi mogao da vam donese dobre prihode, ali samo ukoliko se budete pridržavali dogovora i ne napravite ni najmanju grešku.

Ljubav – Venera u jedanaestom polju, u dobrom aspektu sa Saturnom i Jupiterom, nagoveštava potrebu za stabilnošću i nespremnost na radikalne zahvate. Ipak, u ovom periodu očekuje vas avantura sa osobom iz kruga prijatelja.

Zdravlje – Planirajte izlazak ili omiljenu razonodu kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Bik

Posao – Venera u vašem polju karijere i povoljno aspektovana sa Saturnom ukazuje da bi trebalo da budete aktivniji i ne propuštate poslovne šanse koje vam se nude. Potrebno je da imate bolju selekciju pri izboru odgovarajućih tema, ali i saradnika koji mogu da vam pruže podršku u poslovnoj akciji.

Ljubav – Period počinje prisustvom Meseca u vašem sedmom polju, što bi moglo da znači dobru razmenu emocija. Pokušajte da ne nasedate na ljubomoru i druge porive koji vam umanjuju šanse da ostvarite kvalitetnu vezu.

Zdravlje – Izbegavajte stresne situacije i osobe koje vas iritiraju.

Blizanci

Posao – Pozicija Marsa u desetom polju utiče na poslovna ponašanja koja nisu tipična za vas. Lako se može dogoditi da vas „kratak fitilj“ usmeri efikasnije ka nekom cilju nego brojne druge stvari. Merkur, vaš vladar krenuo je retrogradnim hodom, pa je najbolje da ne ulazite u nove poslovne projekte, nego da završite započete.

Ljubav – Jupiter u Vagi, u trigonu sa Venerom simbol je ideala u ljubavi. Ali, kako ideali teško funkcionišu u svakodnevnom životu potrebno je da budete što realniji.

Zdravlje – Obratite pažnju na ishranu i konzumirajte više tečnosti.

Rak

Posao – Nemate dovoljno koncentracije da se bavite stvarima koje su na listi vaših poslovnih interesovanja i prioriteta, kao ni takta u komunikaciji sa saradnicima, a sa većinom se veoma loše razumete. Nemojte ulaziti u konflikt sa starijim kolegama i nadređenima.

Ljubav – Boravak Merkura u vašem sedmom polju čini da se sa partnerom uopšte ne razumete. Sumnjate da je partner više okrenut nekim dešavanjima iz prošlosti ili osobama sa kojima je ranije kontaktirao. Nije isključeno da su vaše sumnje opravdane, ali je moguće da se jednostavno ne razumete.

Zdravlje – Više se odmarajte i spavajte.

Lav

Posao – Veoma ste zainteresovani za nove mogućnosti i izazove jer u vama podstiču želju za profesionalnim dokazivanjem. Imate velika očekivanja kako od sebe tako i od kolega i pretpostavljenih. Mars u sedmom polju dovešće vas u razne opasne situacije na poslu.

Ljubav – Venera u sedmom polju više vam pravi zamke nego što čini da se dobro osećate i uživate u emocijama. Zato je potrebno da se brzo opredeljujete, ali i da ne ulazite u paralelne veze, jer lako možete da izgubite na obe strane.

Zdravlje – Ukoliko uspete da bolje kontrolišete impulsivnost, imaćete manje stomačnih problema.

Devica

Posao – Faktor iznenađenja, koji u sebi nosi retrogradnost Merkura, vladajuće planete, često ume da vam poremeti ritam i poslovnu koncepciju. Merkur iz Jarca pravi težak aspekt sa Jupiterom, pa je pravo vreme da završite poslovne obaveze iz prethodnog perioda i da vratite dugove.

Ljubav – Prisustvo Marsa u sedmom polju znači da vas nervira partnerovo ponašanje, pogotovo u onim situacijama koje su po vama nebitne. S druge strane, partner misli da je sada najvažnije da stignete do nekog, samo njemu znanog, cilja.

Zdravlje – Razbistrite misli i osećanja, prijaće vam relaksacija.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...