Nedeljni horoskop od 20. do 26. juna 2016.

foto: Profimedia

Pogledajte šta su vam zvezde zapisale za ovu nedelju...

Ovan

Posao - Šta god da uradite, imate osećaj da grešite. Očigledno, moraćete da promenite ugao gledanja ili, ako zaista nešto ne radite kako bi trebalo, da to ispravite. Nerealni ste u planovima i željama. Povedite računa o papirima, dokumentima i pazite šta potpisujete. Morate jasno sagledati situaciju u kojoj se nalazite. Pokušajte da maksimalno profitirate i da se ne nervirate. Doduše, to je lako reći, a teško učiniti.

Ljubav - Uživate u porodičnoj atmosferi. Krajnje je vreme da proredite izlaske i da više vremena provodite u kući sa voljenom osobom i članovima porodice.

Zdravlje - Ako ste bili bolesni, sanirate probleme i ulazite u bolji period. Opustite se.

Bik

Posao -Preuzimate odgovornost za ranije pogrešne poslovne procene. Sa Suncem i Merkurom u polju zarade vreme je povoljno za akciju i nove projekte. Radite shodno svojoj prirodi, žustro i odlučno, i ne marite na rezultat, koji sigurno neće izostati. Okupirani ste finansijskim problemima iz prethodnog perioda. Vaš vladar, Venera upravo ulazi u znak Raka i donosi nove kontakte i mogućnosti za veće promene na poslovnom planu.

Ljubav -Strasna veza doživljava kulminaciju kako u pogledu emocija, tako i kada su problemi u pitanju. Buduće "epizode" umnogome zavise od partnera zbog retrogradnog Marsa u polju partnerstva.

Zdravlje -Moguće su glavobolje. Izbegavajte brzu vožnju i nepromišljene postupke.

Blizanci

Posao - Neophodno je da da se bolje organizujete ukoliko želite da isplivate iz problema i poboljšate poslovnu situaciju. Iako je Merkur u vašem znaku, zbog lošeg aspekta sa Saturnom, trenutna situacija je prilično haotična. Pred vama je naporna radna sedmica, ali zasad bez vidljivih pomaka. Pošto volite opipljive dokaze za ono čime se bavite, vodite računa o svakom dokumentu i detaljima dogovora.

Ljubav -Saturn u polju partnerstav na jedan način hladi vezu, a na drugi je učvršćuje. Malo tolerancije prema partneru ne bi bilo na odmet. Saznajte šta ga iritira u vašem ponašanju.

Zdravlje -Preuzeli ste obaveze na koje teško možete da odgovorite, a to se odražava i na vaše fizičko zdravlje.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 4 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...