Cara Delevingne vrlo je zaposlena ovih dana. Pored promocije svoje debi knjige i novih filmova, ova It britanska modeling zvezda vratila se u svet kampanja zahvaljujući Michael Korsu, odnosno njegovom novom brendu Jimmy Choo koji je od ove godine pod "patronatom" slavnog dizajnera. 

U novom editorijalu i kratkom filmu, Delevingne u stilu svojih najboljih momenata promoviše Cruise kolekciju brenda u kojoj su glavne zvezde uniseks ravne cipele i superglam svetlucave čizmice. Taman na vreme, tik pred praznika Jimmy Choo nije mogao bolji tajming da pronađe, kao i zvezdu svoje najnovije kampanje.

Najintregantniji model svakako su uniseks mokasine sa krznom koje imaju jedan poseban šmek androgene-šik mode i u neku ruku su "posuđene" iz kolekcije  "Borrowed from the Boys" Jimmy Chooa. Cara u kampanji nosi model Tedi koji krasi zečje krzno. Pored "Tedi" modela tu su varijacije - Marti sa ljubičastim akcentom i Marlo sa kristalima.

"Ako poneste odelo, to ne znači da ste obukli nešto masculine kroja. A za nadogradnju najbolje je da obučete udobnu obuću, onu u kojoj ćete se osetiti komforno i stylish. Ovo je upravo jedan takav model koji možete da ponesete i na crveni tepih u paru sa balskom haljinom."

Naravno, ostatak Cruise kolekcije ipak je obeležen glamuroznim, shinny modelima sa potpeticom. Uostalom, zna se po čemu je Jimmy Choo poznat.