Naslovna | Moda | Aksesoari | Više od obične kampanje: Pogledajte kratak video Giorgia Armania ''Frames of Life'' za novu kolekciju naočara (VIDEO)

Više od obične kampanje: Pogledajte kratak video Giorgia Armania ''Frames of Life'' za novu kolekciju naočara (VIDEO)

Foto: Instagram/armani

Kombinujući modu, umetnost, lokaciju i poetičnost, nova kampanja Giorgio Armanija mnogo je više od obične kampanje za naočari.

Italijanska modna kuća Armani objavila je nov video ''Frames of Life'' sastavljen od više video-serija, koje na suptilan i diskretan način predstavljaju novu kolekciju naočara. Očaravajući video sniman je na više lokacija u Beču, traje tri minuta, a režirao ga je Chris Sebastian Joys, student sidnejske filmske škole.

Video prati priču muzičara Tristana kome stižu poruke od nepoznate devojke Emme koja će ga inspirisati da prepozna magiju u ljudima, svetu oko sebe, te da počne da vidi austrijsku prestonicu u drugačijem svetlu.

''Naša radoznalost - naša želja da podelimo svoja dela i iskustva - ono je što nas pretvara u zvezde svakodnevnog života. Mi nismo samo posmatrači,'' piše u opisu video-snimka koji je pred vama.

Uživajte u novoj modnoj kampanji!

Priredila: Tara Đukić

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...

NAJČITANJE