Modni svet nikako da se zasiti Gucci mode koju dizajnira nov kreativni direktor brenda Alessandro Michele! A i zašto bi, kad Michele to radi savršeno, dokazujući da je pravi naslednik Fride Giannini?! 

Poslednje remek-delo u režiji Alessandra su savršene kožne mokasine s krznom u koje su se zaljubili svi modni urednici i stilisti jer je uspeo da trend "dlakavih" cipela nekako učini primamljivim, dopadljivim i čak otmenim!

“Mislim da Gucci s vremena na vreme prolazi kroz periode totalnog preobražaja, kada menja svoju estetiku upravo uz pomoć sitnih detalja! A ja sam se ovoga puta opet zaljubio u svet 'dlakavih' cipela koje sam želeo da interpretiram u klasičnoj, elegantnijoj formi od one koju smo na samom startu predstavljanja ovog trenda videli," izjavio je Alessandro.  

Da je itekako pogodio ukus svih dokazuju komentari poput "dekadentne", "briljantne" i "aristokratske s vajbom 21. veka", stvorene za one koji vole kvalitetan dizajn, dobru izradu i taj momenat provokacije, ali i klasiku koja se izdvaja nekim autentičnim detaljem.

Zamišljamo kako bi ove cipele definitivno nosile Jackie O i Audrey, zar i vi ne mislite tako? Sve sa Gucci torbom i nekim dobro ukrojenim odelom.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija