Naslovna | Lifestyle | Život | Upoznajte talentovane žene: Predstavljamo vam neke od učesnica Enter konferencije!

Upoznajte talentovane žene: Predstavljamo vam neke od učesnica Enter konferencije!

foto: Promo

Utorak 25. i sreda 26. april su dani kada u zgradi zadužbine Ilije M. Kolarca otvaramo neka zanimljiva pitanja i teme u okviru prvog izdanja ENTER konferencije i upoznajemo talentovane i jedinstvene žene koje svojim radom svakodnevno daju doprinos na polju IT-a kod nas, ali i u svetu.

Predstavljamo vam neke od učesnica ovogodišnjeg prvog izdanja ENTER konferencije koje ćete imati prilike da upoznate i čujete. 

Milica Djurić Jovićić

Milica Đurić Jovičić je v.d. direktora Inovacionog centra ETF-a. Doktorirala je na Katedri za signale i sisteme ETF-a. Bavi se biomedicinskim inženjeringom. 

Na završnoj godini fakulteta u sklopu predmeta biomedicinsko inženjerstvo Milica odlučuje da piše diplomski rad na temu kako visina štikli utiče na naš hod. Neki su se smejali, neki prevrtali očima zbog „neozibljnosti teme“, ali mentor je podržao ideju. I bio je u pravu!  Tako su od štikli došli do prvog bežičnog senzorskog sistema za analizu hoda u Evropi.

Jelena Ristić

Jelena Ristić završila je Fakultet organizacionih nauka u Beogradu, smer „Menadžment i organizacija“. Master studije završava na istom fakultetu, kao i doktorkse, na smeru „Informacioni sistemi i kvantitativni menadžment“. Profesionalno je počela da se bavi programiranjem, sasvim slučajno,  na nagovor prijatelja nakon treće godine fakuleta i od tada do danas ima preko 60 projekata u svom rezimeu.

Marija Boljanac

Marija ima 26 godina i radi kao programerka na razvoju igrice Top Eleven. Pre ulaska u zanimljivu i veoma dinamičnu industriju igara i početka svoje profesionalne karijere, diplomirala je na smeru za računarsku tehniku i informatiku na ETF-u. Fan je društvenih igara, a bavi se još tenisom i odbojkom. 

Registracije za učešće na konferenciji su i dalje otvorene. Da se prijavite posetite http://www.enterconference.net/

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...

NAJČITANJE