Kada je Venera u Vodoliji, ljubav je moguća isključivo kada se dvoje "mentalno slažu". To ne znači da seks nije bitan, već da nije presudan. Dakle, da budemo jasniji: ako u ovom periodu započnete vezu koja je zasnovana samo na požudi, strasti, fizičkom privlačenju, ne očekujte da će se iz toga izroditi nešto više. 

Međutim, ako sada upoznate osobu s kojom imate o čemu da razgovarate, smejete se, imate slične ideje, planove, stavove... velike su šanse da će vaša veza potrajati.

Dok je Venera u Vodoliji možemo da očekujemo puno dobre zabave, zato prihvatite pozive za žurke i izlaske - sigurno ćete se dobro provesti!

Ono što ne valja u ovom periodu su moguća spletkarenja koja vrebaju sa svih strana. Zato pazite šta kome pričate, neko može da zloupotrebi vaše reči, da ih pogrešno prenese. Zagonetke, mozgalice, tajne igre... čuvajte se svega toga dok je Venera u Vodoliji.

Takođe, u ovom periodu prijateljstva mogu lako da prerastu u ljubavne veze. Čak neprimetno. I ljubav preko Interneta sada može da procveta, zato pazite sa kime se dopisujete...

Oni koji su u stalnim vezama trebalo bi da unesu neke novine u odnos, možda neka putovanja učine da se stara strast rasplamsa. I zajednički planovi za budućnost mogu da doprinesu da veza dobije nov smisao.

Bitni datumi:

29. 2. 2016. Venera će biti u sekstilu sa Saturnom: oni koji su raščistili s prošlošću sada mogu da računaju na nova, lepa dešavanja u ljubavi. Takođe, svakako veza koja tada počne imaće dobre temelje.

3. 3. 2016. Venera će biti u sekstilu sa Uranom:  moguća ljubav na prvi pogled. Treba se suzdržati od naglih odluka, impulsivnog reagovanja.

Od 6. 3. do 13. 3. Mars u Strelcu: manje strasti, više razuma. Oni koji su skloni ljubomori će se napokon malo smiriti, a lepe ljubavi moguće su na putovanjima. 

izvor: mondo.rs

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija