Venera se inače ne oseća najbolje u Škorpiji jer sem što je vladar Vage, Venera  je i vladar Bika, a Bik se nalazi suprotno od Škorpije...

Opšte je poznato da se energija Škorpije svrstava u destruktivne energije. Da li zbog inteziteta, posesivnosti, želje za kontrolom, ljubomore…

Isto tako se zna da Škorpija kada nešto FOKUSIRA, teško to pušta. Tu dolazi do opsesivnosti jer Škorpije vole da dominiraju, a ima sumnjičavu narav pa važe za prilično ljubomorne osobe koje su ponekad i  osvetoljubive. Naravno, ove osobine zavise od podznaka...

Ali, kada Venera uđe u ovakvu energiju dobija neverovatnu jačinu, magnetizam i moćne seksualne želje. Često živi na tankoj liniji između ljubavi i mržnje, ide iz krajnost u krajnost.

Jer Venera u Škorpiji ne zna da voli malo. Sa Venerom u Škorpiji je sve ili ništa!!! Takva je... Ona se neće igrati, ona će ZAVODITI jer kada ona nešto ili nekog želi ona to i uzme.

Ako treba da sačeka, ova Venera će čekati, i to strpljivo, bez pritisaka, ali druga strana neće imati šansu kada magnetska privlačnost ove Venere proradi. Tada "žrtva" ili druga strana neće znati šta ju je snašlo. 

Ova Venera malo priča. Ali zato pogledima, očima dosta "govori". Ona posmatra, duboko zaranja u dušu predmeta svoje želje jer ova Venera kada voli ona zaista voli. Emocija je duboka, strastvena, intezivna. 

Ukoliko ste sami, nadajte se mogućem "fatalnom" susretu, još ako to i ostale planete žele i tako su postavljene taj susret je izvesniji. Budite tajanstveni, ali i spremni za ljubomoru, vašu ili nečiju, sve to donosi ovaj tranzit.

Venera će u Škorpiji boraviti do 30.decembra.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija