Jessica Alba uvek razmišlja na duže staze. Kada je uporedo gradeći glumačku karijeru osnovala svoju kompaniju koja sada vredi preko milijardu dolara ( da, dobro ste pročitali!!), ubeđeni smo da je već imala nekoliko planova za dalje.

Jedan od njih je najavila pre nekoliko dana kada je sa sa novinarima podelila informaciju da će u okviru kompanije Honest Company pokrenuti beauty sektor, odnosno prodaju beauty proizvoda.

(Najzgodnija žena na svetu: Jessica Alba snimila fantastičan letnji editorijal)

Honest Company koja se od starta fokusirala na eco-friendly proizvode za kuću i baby proizvode će tako uskoro dobiti novi deo proizvoda, liniju organske i prirodne kozmetike čiji će ambasador upravo biti prelepa 34-godišnja glumica. 

U međuvremenu, mi smo Jessicu videli na ulicama Los Anđelesa u savršenoj dnevnoj kombinaciji za leto kojom je dokazala da je još uvek jedna od najbolje obučenih dama na svetu.

(Ležerno, ležernije, najležernije: Tregerice u režiji Jessice Albe)

Alba se ovoga puta opredelila za beli blejzer i to malo šireg kroja koji je obukla preko obične bele pamučne majice. Eteričnu belu kombinaciju Alba je finiširala glavnim modelom jeansa za leto, zvoncarama od tamnijeg jeansa, platformama, alkama i belom torbom.