Jessica Alba je moćna, seksi i uspešna. To ste valjda već shvatili. Jer, ona nije samo majka, glumica već i uspešna poslovna žena koja stoji iza kompanije Honest Company koja je procenjena na više od milijardu dolara!

U pauzama, Jess stigne da snimi i po koji editorijal podsećajući nas kako je i vlasnica prezgodnog, savršenog tela!

Naime, poznata brineta je zvezda poslednjeg broja američkog magazina Shape. Njeno prelepo, nasmejano lice krasi ne samo naslovnicu već i letnji editorijal kojim je Alba pokazala da ima itekako zanosnu, zategnutu figuru i savršen, bronzani ten.

Kompletan editorijal je ispratio i intervju u kom je 34-godišnja glumica otkrila da nije veliki fan vežbanja, ali da je svesna kako bez redovnog vežbanja ne bi bila u top formi i kondiciji. Pogotovo ne posle porođaja.

"Neću da lažem. Vežbanje je baš bezveze. Smor. Ali bez njega nije moguće oblikovati i zategnuti telo. Zato se trudim da bar dnevno vežbam po pola sata i to one ključne vežbe poput čučnjeva, sklekova, pozdrava Suncu, iskoraka. I to s ubitačnim tempom, jer ako se ne oznojim, nemam osećaj da sam bilo šta uradila." 

Glumica je takođe otkrila da nije fan solo vežbanja i da preferira vežbanje u grupi, kada je okružena ljudima koji je drže motivisanom.

"Trenutno sam zaokupljena power jogom i to onom koja se izvodi u sobi koja ima preko 40 stepeni. To je neki miks obične joge i istezanja. Takođe volim da treniram sa hulahopom. I obavezno sa muzikom, rnb ako je moguće jer me pesme Rihanne, Jay-Zja i Beyonce dodatno motivišu."   

Osnova je ipak bitna...

"Nikad nije kasno da krenete da intenzivno vežbate. Ja sam moram priznati počela rano. Dok sam snimala Dark Angel (2000. do 2002.), bavila sam se gimnastikom, plesom, vežbama istezanja. To me je očvrsnulo i dalo mi neku osnovu."