Jennifer Aniston nedavno je otkrila koje namirnice se u svakom trenutku nalaze u njenom frižideru.

"Uvek imam artičoke koje su odlične i kad su hladne. Umačem ih u senf. To je sjajan i zdrav obrok. Obvezno se unutra nađe i povrće poput celera i krastavaca. To su osvežavajuće, hrskave grickalice koje volim", kazala je.

U jednom intervjuu, takođe je otkrila šta najčešće konzumira nakon buđenja. 

Slavna glumica jedna je od mnogih žena koje dan započinju s vodom i limunom, a nakon toga sledi ukusan, zdrav i hranljiv doručak.

"Kada se probudim, pijem toplu vodu s limunom. Zatim pojedem jaja s avokadom. To jelo, jedno je od mojih favorita", objasnila je Jenni. 

Jaja i avokado su definitivno sjajna jutarnja kombinacija namirnica koje daje energiju potrebnu za početak dana.

Možete ih pripremiti na više načina, a jedno od popularnijih je kajgana s avokadom. Jednostavno pripremite kajganu onako kako to obično radite i zatim u nju dodajte avokado narezan na kockice. Možete ga i malo zgnječiti s jajima kako biste bolje povezali sve namirnice.

Takođe, možete skuvati jaja do željene tvrdoće ili ih poširati i jesti uz dodatak avokada začinjenog s malo bibera i maslinova ulja. "Pire" od avokada jednostavno i lako možete napraviti uz pomoć viljuške i odlično "ide" sa jajem na oko.

Izvor: Zadovoljna

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/