Na Instagramu nalogu latino zvezde možete provesti čitave sate. Njeni trbušnjaci (i noge, i guza, i ruke...) mogu da vas zalepe za ekran i vrlo brzo navedu na sasvim logično pitanje: Kako dođavola ova žena izgleda sve bolje i bolje iz godine u godinu? 

Odgovor je: Puno napornog rada, prilično stroga dijeta i mnogo odricanja.

Njeni obroci nikada ne sadrže prerađene namirnice

Pored toga, skoro sve što J.Lo jede je organskog porekla. Njen tipičan ručak sastoji se od lososa i salate pune raznolikog povrća. Brokoli, papričice i tikvice prelivene sirćetom, njena su omiljena salata, kao i kelj sa izmrvljenim sirom i prženim semenjem bundeve. Za večeru bira proteine!

"Volim prasetinu i piletinu, posebno pripremljenu portorikanskom stilu!".

Ne preskače užine tokom kojih pametno bira hranu

Popričajmo za trenutak o njenom rasporedu: redovno nastupa u Planet Hollywoodu u Vegasu, glumi u NBC policijskoj drami Shades of Blue, i u žiriju je novog takmičenja u plesu World of Dance. Što će reći, devojka je stalno u pokretu. Iskušenje da se zgrabi čips je veliko, ali Lopez je pametnija od toga.

"Uvek imam pri ruci zdrave grickalice, poput svežeg ili sušenog voća i povrća"

Čokoladice su njena slaba tačka

Kada se Jenn prepusti uživanju u hrani, to ne radi sa mafinima od crnog pasulja koji su zamena za pravu stvar. Njena slaba tačka su čokoladice i čokoladni sladoled.

Čega se još odriče i pridržava J.Lo saznajte na sledećoj stranici...

PageBreak

Ne drži se samo jednog režima vežbanja

Kada je u Los Anđelesu, Lopez vežba sa Tracy Anderson, koja je poznata po vajanju tela Gwyneth Paltrow i kuvarice Katie Lee. U Njujorku, pevačica već ide na treninge kod Davida Kirscha. Dopada joj se to što njih dvoje imaju sasvim drugačiji pristup - a to je trik koji možete iskoristiti i ako vežbate sami, u svojoj dnevnoj sobi. Krisch je ljubitelj plankovanja, sklekova i boksa, dok Andersonova kaže "mi samo fristajlujemo".

To podrazumeva puno malih tegova za ruke, plus vežbe za guzu i butine koje deluju i na stomačne mišiće.

J.Lo nikada ni ne dodiruje tri stvari

Svi mi imamo svoje poroke - pa tako i pevačica, s tim što se ona maksimalno trudi da ni ne primiriše ovim porocima."Ne pijem i ne pušim i ne unosim kofein. U retkim prilikama kada pijem kafu, to je ona bez kofeina.”

Postoji razlog za mladalački izgled njene kože

I to je upravo ono što vam je mama uvek govorila. "Retko izlazim na sunce, ali ako moram, nanosim mnogo kreme za sunčanje." Održavanje čiste kože je veliki deo razloga zbog koga propagira izbegavanje kafe i alkohola. "Oni sve više uništavaju vašu kožu što ste stariji."

Jennifer su uzda u ovo da pobedi iskušenja

"Proteini su moja uzdanica. Ispune me i drže me sitom dugo. Uglavnom njima započinjem dan. Smućkam proteinski šejk i dodam mu bobice, jogurt i med.”

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/