U prelepom ambijentu QP Lounge&Restaurant-a sinoć je održana humanitarna revija italijanskog kreatora visoke mode, Franca Ciambelle.

Franco Ciambella koji u Italiji važi za jednog od najboljih kreatora visoke mode i venčanica, prikazao je vrlo ženstvenu i romantičnu kolekciju u kojoj nije bilo mesta za bilo koju drugu formu sem haljine.

Jednostavan kroj, bogat volumen materijala i prekrasne intenzivne boje crvene, ljubičaste, zelene, plave uz mikro detalje poput til ogrlica u obliku cveta iskombinovanih sa metalom dominirale su na kompletnoj reviji.

Sve je bilo lagano, lepršavo i sofisticirano u želji da prenese Francovu ideju da je budućnost visoke mode u jednostavnosti.     

Glamuroznoj reviji je prisustvovao veliki broj poznatih zvanica iz javnog života kao što su Dragana Ognjenović, Ana Stanić, Tamara Paunović, Miša Obradović i mnoge druge poznate ličnosti. 

Ova revija je bila još jedna humanitarna revija koju je modna agencija "Fabrika" organizovala za decu iz Prihvatlišta. Pre Franca, svoje humanitarne revije su imali domaći dizajneri Dragana Ognjenović, Verica Rakočević i Vladimir Stojanović, zatim je tu bila revija Renata Balestre i revija posvečena grčkoj modi koja je održana u junu 2013. godine.