Znamo šta ste prvo pomislili: Ali crne cipele idu uz sve. Iako ste u pravu, ovde smo da vam otvorimo nove perspektive i govorimo o aktuelnim trendovima kada su u pitanju boje obuće za leto 2024. Crna je večna, klasična i uvek najnosivija opcija, ali postoje nijanse koje se bolje slažu uz naše letnje raspoloženje (što to su demonstrirale i modne piste).

Od 50 nijansi bele koje idu uz sve, do trendi bordo tonova, u nastavku donosimo 6 chic nijansi cipela koje će osvežiti vaš letnji garderober.

1. BELA

Stilizujte ih s belom suknjom i džemperom za elegantno-opušten izgled.

 2. CRVENA

Jeste li već istražili ponudu popularnih mrežastih baletanki kod nas? Mi biramo upečatljive crvene za sve naše monohromatske kombinacije.

 3. MASLINASTOZELENA

Već smo pisali o najpopularnoj boji za 2024. godinu, i zaista, dominirala je kolekcijama mnogih brendova kao što su Celine, JW Anderson, Jil Sander. Obožavamo je jer odiše tihim luksuzom.

 4. PASTELNOPLAVA

Ovo je prilika i da napomenemo da su mules cipele najbolji par u koji možete da uložite ovog leta, a ako ste za praktičnije opcije - tu su japanke koje su postale IT obuća. Nebo plava daće im posebnu čar.

 5. BURGUNDI

O da, ne ide burgundi nigde, štaviše, čini se da kako vreme prolazi, postaje sve više poželjnije. Jedan par potpetica u bordo boji je obavezan za duge letnje večeri, a kombinujte ih s belim i krem tonovima.

 6. SREBRNA

Dodajte sjaj svakom svom koraku uz magične srebrne cipelice - poput Pepeljuge (koja ne ide kući u ponoć).

 Izvor: ELLE/T.Đ.