Poznati britanski brend donjeg veša Agent Provocateur blago se "našalio" sa modnom industrijom u videu kojim promovišu svoju novu kolekciju. U njemu se pojavljuju glumica Melissa George,  te manekenke Chloe Hayward i Elettra Wiedemann koje se pripremaju za izlazak na pistu - obučene su u preuske haljine i zabranjeno im je da se uživaju u slatkišima. Ipak, Melissa odlučuje da se suoči sa dizajnerom tako što skida svu odeću sa sebe i ostaje samo u donjem rublju, nakon čega se sve tri akterke videa "šepure" pistom u novoj kolekciji brenda Agent Provocatuer.

Reditelj Cameron Mitchell izjavio je da seksi kampanja s dozom humora govori o ojačavanju žena.

"Pokušali smo da napravimo zabavan video koji govori o tome kako Agent Provocateur može pomoći ženama da oslobode sebe", rekao je.

Iz britanskog brenda su otkrili da su odlučili da angažuju glumicu i manekenke u kampanji jer svaka ima "jak karakter, drugačiji oblik tela i smisao za humor".

Elettra, čija je majka Isabella Rossellini, a baka Ingrid Bergman, izjavila je da joj je san bio da učestvuje u snimanju kampanje.

"Oduvek sam maštala o tome da ućestvujem u njihovoj kampanji i gotovo sam se onesvestila od radosti kada su me pozvali", rekla je Elettra dok je Chloe izjavila da joj je to iskustvo jedno od najposebnijih u životu.