Victoria je ekskluzivno predstavila Range Rover "Victoria Beckham Special Edition Evoque" u Pekingu i priznala da je puno razmišljala o tome šta njen muž voli a šta ne dizajnirajući auto vredan 79,995 eura.

"Želela sam da dizajniram automobil koji ćemo David i ja želeti da vozimo. Hoću da se u njemu svi osećaju posebno", rekla je ona.

Range Rover, koji će se proizvesti u samo 200 primeraka, kupovaće se u kompletu sa četiri kofera iz kolekcije Victoria Beckham.

Bivša članica grupe Spice Girls presrećna je zbog pozitivnih komenatara koje je vozilo dobilo pri predstavljanju. "Veliko hvala divnom timu kompanije Range Rover. Volela sam saradnju sa vama, i veoma sam ponosna na naš #VBEvoque. Želim laku noć ovom divnom gradu! X VB", tvitovala je Viktorija.

Inače njoj je na putovanju društvo pravila devetomesečna ćerka Harper koja je, iako tata nije krenuo na put, mogla da ga gleda na bilbordima širom Pekinga u reklami za Adidas.

"David u Pekingu! Harper se oduševila kada je videla tatu", napisala je na Twitteru.

Inače u svojoj dizajnerskoj haljini Viktorija je nakon predstavljanja automobila viđena sa svojom slatkom ćerkicom, koja je imala cvetnu majičicu, somotske pantalone, convers patikice i kosu u punđici, u radnji modnog brenda Balenciaga.