Uprkos hladnijim temperaturama koje su na snazi od početka 2024. godine, zimski period nikako ne znači da moramo da napravimo kompromis sa stilom i lepim izgledom. Januar je idealna prilika da nosimo jedan od naših omiljenih modnih komada, pantalone, u velikom broju prilika. Bilo da se spremate za dug dan u kancelariji, idete na podnevni brunch sa prijateljicom ili smišljate look za dejt, eksperimentisanje sa različitim krojevima, teksturama i bojama pantalona biće vam od koristi.

Bez obzira na to da li preferirate elegantne klasične komade ili živopisne i nekonvencionalne varijacije, otkrićemo vam kako da ove zime nosite pantalone na način koji ne samo da greje, već i odiše autentičnim stilom. U nastavku teksta, istražićemo najnovije modne trendove koji vladaju na početku godine, donoseći vam inspiraciju kroz raznovrsne outfite viđene na omiljenim trendseterkama sa Instagrama.

Monohromatski

Odevne kombinacije u jednom tonu sinonim su za skupoceni izgled. Bilo da je reč o bež, crnoj, sivoj ili čak nekoj jarkoj boji, uskladite svoje pantalone sa gornjim delom za jednostavan, ali impresivan izgled. Izaberite blago oversized krojeve kako biste dali modernu notu stylingu.

Shearling jakna + kožne pantalone

Udobne shearling jakne kotiraju se visoko na wishlistama modnih trendseterki u proteklim mesecima. Savršeni outift dobićete ako ih uparite sa kožnim pantalonama i combat čizmama. 

Puffer jakna + oversized pantalone

Dva vodeća zimska trenda obuhvaćena u jednoj kombinaciji. Samo se pobrinite da dodate par cipela sa špicastim vrhom i elegantnu torbu kako biste izbalansirali proporcije i kreirali skladan izgled.

Veštačko krzno

Ne znamo za vas, ali nama pantalone širokog kroja uvek daju osećaj glamura. Zašto ne otići korak dalje i dodati jaknu od veštačkog krzna? Dodavanje teksturiranog sloja odmah će podići vaš izgled, a jednostavna rolka i neupadljivi aksesoari učiniće da look ne bude prenaglašen.

Krem + krem

Old money stil praktično je baziran na ovom stilskom modelu. Ponesite polo bež džemper sa pletenicama uz elegantne pantalone iste boje - kaput od kamilje dlake daće bonus poene čitavom outfitu.

Sve nijanse sive

Igranje sa različitim dužinama i slojevima čini ovu jednostavnu odevnu kombinaciju veoma elegantnom. Možete je lako kopirati jer je sastavljena od basic komada koje vrlo verovatno već posedujete.

Koža + koža

Jednostavno uparivanje kožne košulje sa omiljenim kožnim pantalonamamože čitav look učiniti sofisticiranijim. Ovo je styling koji možete nositi i na poslu, u baru i na dejtu - samo dodajte par lakovanih čizmi sa kitten potpeticom kako bi sve izgledalo još elegantnije.

 Izvor: Elle/N.K.