U vetrovitim i sivim zimskim danima, neizostavni modni komad koji ne samo da štiti od hladnoće već i dodaje prekopotrebnu dozu stila su definitivno čizme. Ovo je doba godine kada su čizme obavezna obuća, i dok će klasika uvek biti pouzdana opcija za elegantno upotpunjavanje svake odevne kombinacije, postoji i mnogo svežih trendova koje treba istražiti. 

Zima 2023. godine donosi nekoliko novih tendencija u svetu obuće, koje su stylish devojke svesrdno prigrlile i usvojile. Ovaj tekst će vas provesti kroz pet neodoljivih trendova čizama koji obećavaju da će zavladati modnom scenom u hladnim mesecima pred nama. 

Kakva god da je vaša lična estetika — minimalistička ili maksimalistička — sigurno će postojati model čizmi koji će vam odgovarati. Od sofisticiranih dizajna do hrabrih boja i materijala, upoznajte se sa trendovima koji će zadovoljiti različite stilove i ukuse, istovremeno pružajući toplinu i udobnost. 

KAUBOJKE

Ovo je stil koji nikada ne izlazi iz mode, a ove godine se nalazi na vrhu mnogih wishlisti. Uparite svoje sa dobro krojenim pantalonama ili dugim haljinama za elegantan zimski izgled.

PARTY ČIZME

Iskoračite iz zone komfora i pronađite par metalik čizama sa kojima ćete biti spremni i za plesni podijum, ali uz malo truda, one se mogu inkrorporirati i u dnevne stylinge, dodajući svežinu ostatku kombinacije.

KROKO ČIZME

Ako postoji jedan model čizmi koja može učiniti da odeća izgleda instant uglađenije, to su čizme sa imitacijom krokodilske kože. Sa pravom merom sjaja, one dodaju savršenu količinu teksture minimalističkom izgledu.

BIKER ČIZME

Ove čizme sa kopčom mogu dodati edgy pečat svakom outfitu. Prihvatite kontrast tako što ćete ih stilizovati uz lepršave haljine i druge lagane materijale.

SJAJNE ČIZME

Patent čizme u trendu su jer dodaju briljantan kontrast mekom pletivu, prevrnutoj koži i vuni.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.