Kvalitetne farmerke su verovatno nabolja investicija na koju možete da se odlučite, jer je u pitanju statement komad za vaše dnevne kombinacije. Ležerne i klasične, jednostavne i svestrane, basic teksas farmerice dokazale su da su večni komad.

Ne samo da se jeans smatra neophodnim za dnevne i ležerne stajlinge, već je dokazano da uz male modifikacije možete da kreirate i elegantni look za formalnije prilike poput odlaska u kancelariju, ali i večernji izlazak.

Za vas smo pretražili Instagram feedove stylish devojaka sa Instagrama i pronašli najlepše kombinacije sa farmericama koje želimo da rekreiramo ove zime.

Sako od tvida + šire farmerke + baletanke

Tvid je materijal koji instant asocira na sofisticiranost, luksuz i eleganciju. Uparite ga sa ležernim komadom farmerki i parom baletanki, et voilà, dobili ste modni look jedne Parižanke.

Blejzer + farmerke sa širokim nogavicama + čizme

Treba vam komad koji u trenutku podiže outfit? Kada god ste u nedoumici, ponesite blejzer. Trendi čizme će upotpuniti stajling, dajući mu zimski vibe.

Casual džemper + farmerke ravnih nogavica + špicaste cipele

Ležerna pletiva u neutralnim nijansama pravi su modni saveznik u ovom periodu godine. Navy nijansa uvek daje luksuzan izgled, kao i cipele koje idu u špic (posebno ove brenda Toteme).

4. Krem kaput + farmerke + čizme do kolena

Kaputi u nijansi kamilje dlake ostaju u trendu iz godine u godinu, a u 2024. mi ćemo nositi naše sa farmerkama uvučenim u čizme do kolena. To je bezvremenski outfit koji suptilno ukazuje na trendove sezone.

5. Bela košulja + zvoncare + štikle sa punom potpeticom

Bez obzira na sezonu, kombinacija farmerki i kvalitetne bele košulje apsolutno uvek dobro izgleda. Izađite iz zone komfora i odaberite retro zvoncare koje ćete zatim složiti sa cipelama sa punom potpeticom.

6. Kaput sa kragnom + sive farmerke + čizme sa potpeticom

Kraći kaput brenda Toteme sa upadljivom rol-kragnom vladao je stajlinzima svih trendeseterki protekle sezone, a isti slučaj će biti i ove zime. Poseban trik je da ga uparite sa ispranim crnim teksas farmericama, koje, po našem mišljenju, uvek deluju elegantnije od plavog jeansa.