Ukoliko ste pre nekoliko meseci pogledali modnu reviju modne kuće Miu Miu i njihovu koleciju za jesen/zimu 2023. godine, bilo je jasno da će helanke ponovo zauzeti svoje mesto u ormarima IT devojaka.

Iako su vrhunac svoje popularnosti doživele u osamdesetima i devedesetima, helanke su se vratile i u ranim 2000-ima, a danas se ponovo nose i to na način gde preovladavaju neutralne nijanse, najčešće u crnoj boji.

Već je dokazano da helanke mogu izgledati itekako chic i elegantno, a mi vam donosimo neke od načina da to postignete, insprišući se outfitima stylish devojki sa Instagrama.

Helanke + sako

Kombinacija topa i oversized sakoa može izgledati dovoljno poslovno u kombinaciji s helankama - outfit možete zaokružiti ležernim patikama, kao i kratkim čizmicama.

Helanke + dukserica

Dobro poznata sportska kombinacija, idealna je za opuštene vikende. Bonus savet: dodajte par trendi minđuša uz trendi torbu za podizanje čitave kombinacije na viši nivo.

Helanke + kaput

U hladnijim danima, dobar minimalistički outfit biće upravo spoj helanki sa neutralnim dugačkim kaputom - ovo je idealan stajling za dugačak dan pun obaveza u kojem želimo da se osećamo udobno i stylish.

Možda će vas zanimati i 7 jesenjih outifta koje Francuskinje nose za jesen 2023.

Izvor: https://luxurysociety.hr/